Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Techniek, Bouw, installatie


Functiesoort:

Techniek


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zuid-BevelandContactgegevens

Bezoekadres:

Werk en Vakmanschap

Oostelijk Bolwerk 9

4531 GP Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Eric Riemens

0115-649521www.werkenvakmanschap.nl

Vacaturenummer:

V202206230054

Solliciteer

Chef Werkplaats Constructie

Werk en Vakmanschap

Einddatum: zaterdag 23 juli 2022

Chef werkplaats constructie
Je gaat leiding geven aan een enthousiast klein team welke momenteel uit tien collega’s bestaat en waardoor je korte lijntjes hebt met jouw collega’s. Het team kenmerkt zich als informeel en collegiaal. Met deze collega’s heb je regelmatig contact over de voortgang van het project bij ons in de werkplaats en ondersteund hen daarbij om zo effectief en efficiënt mogelijk de werkzaamheden uit te voeren bij onze tevreden klanten of relaties. We willen winnen!

Als meewerkend voorman van de constructieafdeling ben je verantwoordelijk en werk je mee aan de constructieprojecten in de werkplaats en geef je als people manager leiding en sturing aan het team zodat de capaciteiten optimaal worden ingezet met focus op ontwikkeling en de juiste collega op het juiste project. Je houdt toezicht op de planning en veilig werken. Je bewaakt de voortgang op de diverse projecten en bent verantwoordelijk voor het leveren van een eindproduct welke voldoet aan de door de klant gestelde eisen. We willen creëren!

Samen met jouw team en de informatie van de collega’s van de werkvoorbereiding stel je onderdelen en hulpconstructies samen tot complete machines en/of installaties of wordt er onderhoud gepleegd. Op onze locatie, in onze 10 meter hoge loods, kunnen we objecten samenstellen met enorme omvang deze worden dan met bijzonder transport naar de gewenste locatie vervoert. Dat geeft een kick. Om een idee te krijgen van de werkzaamheden kan je kijken op deze pagina. Met behulp van jouw leiderschap willen we het beste resultaat behalen!

Bij ons kan je opgeleid worden als je al senioriteit in constructie werkervaring hebt opgedaan en je wilt ontwikkelen als leidinggevende. Wij kunnen een maatwerk opleiding geven. Wij willen het je leren!

Naast de afwisseling in je werk ervaar jij aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en er heerst een informele en prettige werksfeer. Geen dag is hetzelfde! Je  kan opgeleid worden als je al senioriteit in constructie werkervaring hebt opgedaan en je wilt ontwikkelen als leidinggevende. Wij kunnen een maatwerk opleiding geven. Wij willen het je leren!

Interesse? Stuur je CV naar Sjakco de Braal, s.de.braal@werkenvakmanschap.nl of bel voor meer informatie 0115-649521.
Vragen? Appen of bellen mag ook altijd; 06-82066117 of 0115-649521

 

 

 

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.