Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Techniek, Bouw, installatie


Functiesoort:

Techniek


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zeeuws-VlaanderenContactgegevens

Bezoekadres:

Werk en Vakmanschap

Oostelijk Bolwerk 9

4531 GP Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Eric Riemens

0115-649521www.werkenvakmanschap.nl

Vacaturenummer:

V202206230056

Solliciteer

Monteur hydraulische systemen

Werk en Vakmanschap

Einddatum: zaterdag 23 juli 2022

Jij bent een monteur die houdt van afwisseling en een uitdaging. Want dat heeft dit bedrijf in de omgeving van Oostburg voldoende! Wellicht ben jij wel de nieuwe Monteur Hydraylische systemen!

Wat ga je precies doen?
Afhankelijk van jouw kennis en ervaring begin je in de werkplaats en daar werk je samen met de andere monteurs en technici aan verschillende projecten, van het reviseren van onderdelen tot het monteren van volledige hydraulische systemen. Hoe meer ervaring je hebt, hoe complexer de systemen zijn waaraan je gaat werken. Ben je voldoende ingewerkt en in staat om zelfstandig revisies en onderhoud uit te voeren? Dan zullen we je ook op locatie bij onze klanten inzetten, waar je dan (samen met een collega) onderhouds- en reparatiewerkzaamheden gaat uitvoeren.

Waar kom je te werken?
Dit bedrijf in de omgeving van Oostburg ontwerpt installaties, het oplossen van storingen, en revisie van apparatuur. De reguliere werktijden zijn van 08:00 - 17:00, maar de klanten kunnen 24/7 storingen melden. Het kan met regelmaat gebeuren dat je tot 's avonds of in het weekend extra moet werken om reparaties uit te voeren en de klanten zo snel mogelijk weer op weg te kunnen helpen.

Deze functie is ontstaan door structurele groei en dus een overvolle agenda voor de lange termijn.

Wie ben jij?
* Je hebt brede interesse in en affiniteit met techniek en hebt bij voorkeur een technische MBO opleiding of achtergrond
* Je hebt ervaring in de hydrauliek of bent gemotiveerd om hier alles over te leren van onze eigen hydrauliek specialisten
* Je werkt zelfstandig en servicegericht
* Je staat altijd klaar voor je collega’s
* Je bent flexibel en kunt snel schakelen bij problemen of plotselinge verandering in de planning
* Je weet zowel intern als extern met alle belanghebbenden op de juiste manier te communiceren

Wat bieden wij jou?
Wij bieden je een uitdagende baan in de hydrauliek, waar wij je alles leren over de nieuwste technische ontwikkelingen en waar jij met jouw vakkennis en ervaring een belangrijke toegevoegde waarde bent voor de klanten. Je komt in dienst op basis van een contract voor bepaalde tijd, bevalt het van beide kanten zal dit na afloop worden verlengd naar een contract voor onbepaalde tijd.

Wij vinden dat de basis altijd goed moet zijn, dus we bieden goede arbeidsvoorwaarden. Vanwege de gevraagde flexibiliteit zorgen we ook voor een goede compensatie voor overwerk. Daarnaast investeren we in de voor deze functie benodigde opleiding en cursussen en denken graag mee met jouw ambities en ontwikkelmogelijkheden.

Interesse? Stuur je CV naar Sonja van IJk, s.van.ijk@werkenvakmanschap.nl of bel/ app voo rmeer informatie 0115-649521/ 06-13091692

 

 

 

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.