Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO

HBO


Branche:

Financiële dienstverlening 


Functiesoort:

Overig


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zuid-BevelandContactgegevens

Adres:

ZLM Verzekeringen

Cereshof 2

4463XH Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 70

4460 BA Goes

Nederland


Contactpersoon:

Zie gegevens bij vacature

0113 - 238 277werkenbij.zlm.nl

Vacaturenummer:

V202206230067

Solliciteer

Coördinator Duurzaamheid

ZLM Verzekeringen

Einddatum: zaterdag 23 juli 2022

Wat hebben ZLM en milieu, energie, klimaat, diversiteit, inclusiviteit enzovoort met elkaar te maken? Heel veel! En jij kunt helpen om ZLM en duurzaamheid met elkaar te verbinden. ZLM is een bedrijf dat blijft groeien. En deze groei willen we zo duurzaam mogelijk realiseren. We willen namelijk betekenisvol zijn voor de samenleving. Daarom zoeken we voor onze afdeling Veiligheid en Innovatie een coördinator Duurzaamheid.

Verrassend persoonlijk
De wereld van verzekeringen staat bekend om zijn zakelijkheid en papierwerk. Wij zijn daarin verrassend anders. Onze dienstverlening is heel persoonlijk. We nemen de tijd voor elke klant en de medewerkers hebben veel vrijheid in hun werk. Werken bij ZLM betekent samen met je collega’s werken aan de tevredenheid van onze klanten. Ons motto is: ‘U tevreden, wij tevreden’. Klanttevredenheid is dus heel belangrijk. Maar tevreden medewerkers net zo goed. We doen er alles aan om het beste uit iedereen te halen. Niet voor niks zijn we meerdere keren uitgeroepen tot de beste werkgever van Nederland in de categorie financiële dienstverlening.

Wat maakt je functie als coördinator Duurzaamheid zo uniek?
Ons doel is tevreden klanten en we zijn een bedrijf dat groeit. Tegelijkertijd willen we als organisatie betekenisvol zijn voor de samenleving. Dat kan alleen als we zorgen dat onze ideeën, innovaties en oplossingen duurzaam zijn. Jouw bijdrage is belangrijk om te zorgen dat we concreet met onze ESG-strategie aan de slag gaan. Dit doe je door de (wettelijke) kaders in kaart te brengen. Daar komt de CSRD om de hoek kijken. Maar je weet ook dat kaders maar het begin zijn. Juist nieuwe initiatieven zorgen ervoor dat ZLM duurzamer wordt. Je krijgt de vrijheid om zelf projecten te coördineren waarvan jij overtuigd bent dat ze ons duurzamer maken. Dat kan gaan over onderwerpen als energie tot aan de verdere ontwikkeling van ons nieuw veiligheidspark. Onze SDG-impact willen we nog beter gaan meten en vastleggen waarbij we je analytische hulp goed kunnen gebruiken.

Waar kom je te werken
Onze afdeling Veiligheid en Innovatie is een nieuwe afdeling maar we hebben al behoorlijk wat ideeën. Samenwerken staat centraal en collega’s staan altijd klaar om te helpen. We gebruiken elkaars vakkennis en expertise om samen tot het beste resultaat te komen. Daar ligt onze kracht. Bij ZLM zijn de lijnen kort. Er zit veel kennis binnen ons team, die we graag met je delen. Met jouw komst bestaat het team uit 4 collega’s. Je leidinggevende staat altijd voor je klaar om je verder te helpen met je vragen.

Hoe maak je het verschil
Je hebt een passie voor duurzaamheid en bent in het bezit van een hbo of wo-diploma. De trends en ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid volg je op de voet om deze vervolgens toe te passen in onze bedrijfsvoering. Aan iets nieuws beginnen dat je nog niet eerder hebt gedaan vind je leuk en met je opgebouwde ervaring in duurzaamheid weet je dit altijd tot een succes te maken. Je signaleert nieuwe regelgeving en vertaalt dit naar een kernachtig advies voor ZLM. Je loopt gemakkelijk binnen bij andere teams, waardoor je continu op de hoogte bent van wat er speelt in de organisatie. Je bent collegiaal en kunt goed schakelen tussen zelfstandig en in teamverband werken. Tot slot maak je bij ons het verschil door vooral deze functie uit te voeren op een manier die past bij onze kernwaarden: persoonlijk, betrokken en betrouwbaar.

Is dit dé functie voor jou?
Reageer dan meteen! Wil je meer informatie, neem dan contact op met Fleur Alting, Manager Veiligheid en Innovatie. Haar telefoonnummer is 0113 – 238 808.