Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn

Techniek, Bouw, installatie

Overig


Functiesoort:

Logistiek, Transport

Techniek

Uitvoerend, Productie

Overig


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Walcheren


Salaris indicatie:

€1847 - €2953Contactgegevens

Bezoekadres:

Medisol B.V.

Mercuriusweg 12

4382 NC Vlissingen

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Fleur Voois

0118-620074www.medisol.nl

Vacaturenummer:

V202206240004

Solliciteer

Servicemonteur AED's

Medisol B.V.

Einddatum: zondag 24 juli 2022

Dankzij jouw kennis van medische apparatuur weet je als geen ander hoe belangirjk het is om periodiek (preventief) onderhoud uit te voeren aan onze AED's. Logistiek en planning zijn twee begrippen die jou niet onbekend zijn en je denkt graag mee aan de verdere professionalisering van de afdeling. Klinkt dit voor jou als de perfecte functie? Lees dan snel verder!

Vanwege aanhoudende groei binnen de organisatie zijn wij op zoek naar ondersteuning voor ons Service Center! 

Kom jij graag te werken in een innovatief, internationaal bedrijf waar je de mogelijkheid krijgt om te groeien in jouw kennis en kunde? Ben je op zoek naar een baan waarin je een bijdrage kan leveren aan procesverbeteringen? Heb je technische kennis van medische producten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?
Wij zijn Medisol. De online AED leverancier van Europa. Met  AED’s worden iedere dag mensenlevens gered. Wij zijn marktleider en behoren ieder jaar opnieuw tot één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Daar zijn we trots op. Meer informatie over ons dynamische en internationale bedrijf vind je op www.medisol.nl

Wat ga je doen?
Als Servicemonteur AED's kom je te werken in ons vernieuwde Service Center waar je samenwerkt met een team van 2 collega's. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het preventieve en correctieve onderhoud aan AED's. Hierbij voer je diverse checks en systeemtesten uit op de betreffende apparatuur. Je vervangt waar nodig componenten in verband met bijvoorbeeld verstreken houdbaarheid van accu's en electroden. Ook doe je software updates en zorg je er voor dat bijgevoegde handleidingen en instructies up-to-date zijn. 

In jouw rol als Servicemonteur AED's controleer en verwerk je alle binnengekomen pakketten en retour gekomen goederen in de systemen. Je verwerkt alle informatie met betrekking tot garantie en retourneringen administrastief en je pakt de daaruit voortkomende acties op. Ook lossen jullie diverse product-gerelateerde (klant)vragen op. Je draagt zorg voor de planning, prioriteren en uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden in het Service Center.

Als Servicemonteur AED's verzorg je de communicatie tussen leverancier, logistieke partners en (interne) klant middels het voeren van telefoongesprekken, beantwoorden van e-mails en het verwerken van tickets. Je plant de servicebeurten administratief zo goed mogelijk in en je verwerkt alle informatie in de diverse (Excel) documenten. Je levert een bijdrage aan de uitvoering van informatieve analyses ten behoeve van een efficiënte service planning en het omlaag brengen van de omvang van retourgoederen. Hierbij maak je gebruik van de beschikbare data in het ERP systeem. 

Tijdens de afdeling overleggen heb jij een actieve bijdrage en kom je regelmatig met ideeën over procesverbeteringen en oplossingen om de afdeling nog efficiënter te maken. 

Wat bieden wij jou? 

 • Salaris tussen €1.847 en €2.953 bruto per maand obv 40 uur, afhankelijk van jouw kennis en ervaring
 • Een modern pensioenplan bij BrandNewDay
 • Ruimte voor eigen inbreng, creativiteit en zelfstandigheid
 • Een fijne werkomgeving in een jong, positief en gedreven team van enthousiaste collega’s in Vlissingen
 • De beste vrijdagmiddag borrels, geweldige bedrijfsfeestjes en een informele sfeer
 • Een kans om vanuit jouw rol actief bij te dragen aan onze “Saving Lives”-missie; in 2030 heeft iedereen wereldwijd binnen 6 minuten een AED tot zijn beschikking!

What’s not to love?

Wat verwachten wij van jou? 

 • Je bent tussen de 32 en 40 uur per week beschikbaar
 • Je hebt ervaring binnen een service center, RMA- en/of aftersales functie
 • There is no I in Team at Medisol. Je bent dan ook een echte teamplayer!
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel schriftelijk als mondeling en goede beheersing van de Engelse taal
 • Kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel en je werkt zeer secuur
 • Je bent energiek en enthousiast en je denkt graag mee met procesverbeteringen

 

Herken je jezelf hierin? En heb je zin om je aan te sluiten bij ons dynamische team? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar recruitment@medisol.nl ter attentie van David van der Werf. Heb je nog vragen, bel dan gerust met onze HR Specialist Fleur via 0118-726071.