Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

Tot 16 uur

16 tot 24 uur

24 tot 32 uurContactgegevens

Adres:

Emergis

Oostmolenweg 101

4481 PM Kloetinge

Nederland


Postadres:

Postbus 253

4460 AR Goes

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Suzanne Sanders

0113-267000www.emergis.nl

Vacaturenummer:

V202206280013

Solliciteer

Klinisch Psycholoog Ambulant Oosterschelderegio

Emergis - Kloetinge

Einddatum: donderdag 01 september 2022


Wil jij aan de slag als klinisch psycholoog binnen het ambulante regioteam Oosterschelde?  Lees dan verder!

Ervaren GZ-psychologen en psychotherapeuten zijn ook van harte welkom om te solliciteren. 


Jouw werkplek

Emergis is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg, maatschappelijke zorg, opvang en welzijn. Jaarlijks behandelen of begeleiden we ongeveer 10.000 mensen met uiteenlopende problemen: psychiatrische stoornissen, verslaving, problemen op het gebied van wonen en werken, veiligheid, huiselijk geweld. Kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen. Dat gebeurt door zo'n 1.400 medewerkers op vijftig locaties door heel Zeeland. Dat zijn hulpverleners als preventiewerkers, verpleegkundigen, therapeuten, agogen, psychologen en psychiaters. Maar ook mensen in ondersteunende functies zoals secretaresses, receptionistes, huishoudelijk medewerkers en technisch personeel.

Geestelijke gezondheidsproblemen kunnen ieder van ons treffen. Het is onze ambitie deze zoveel mogelijk te voorkomen, waar mogelijk mensen te genezen en waar nodig hen te ondersteunen. De naam 'Emergis' betekent dan ook: jij komt boven.

Met iedere cliënt kijken we welke hulp hij of zij wenst en nodig heeft: niet te weinig en niet te veel. We werken bij mensen thuis, op scholen, in wijkcentra, huisartsenpraktijken, ambulante centra, klinieken, beschermende woonvormen, werkleerbedrijven en opvanghuizen.

Emergis is actief op de gebieden:

 • Preventie en kortdurende behandeling
 • Behandeling, genezing en herstel
 • Wonen, werken en maatschappij
 • Onderdak en opvang
 • Forensische zorg

De ambulante regios maken onderdeel uit van de divisie volwassen en ouderen GGZ.
In de regio Oosterschelde (Noord- en Zuid-Beveland, Schouwen Duiveland en Tholen) biedt Emergis ambulante, poliklinische, deeltijd, crisisbehandeling, F-ACT en intensieve thuisbehandeling (IHT). We behandelen en begeleiden volwassen cliënten met diverse psychiatrische problematiek, onder andere: angst- en stemmingsstoornissen, ADHD, persoonlijkheidsstoornissen, trauma, bipolaire stoornissen en seksuele stoornissen. De teams binnen het zorgonderdeel zijn zelfsturend en beschikken over probleem oplossend vermogen.

Je komt terecht binnen een deskundig en leuk team dat op zoek is naar een klinisch psycholoog. Je werkt onder meer samen met een psychomotorisch gedragstherapeut, een sociaal psychologisch verpleegkundige senior ambulant, GZ-psycholoog en GGZ-agoog. Het team biedt zowel cognitieve gedragstherapie bij psychotische stoornissen, als traumabehandelingen, behandelingen bij angst en stemmingsproblematiek, schematherapie, systeemtherapie en groepstherapie.


Jouw werkzaamheden

Als klinisch psycholoog heb je een veelzijdige, interessante functie. Je taken en verantwoordelijkheden zijn gevarieerd en veelomvattend:

 • Je treedt op als regiebehandelaar volgens de normen van het kwaliteitsstatuut van Emergis;
 • Je hebt affiniteit met trauma cluster B en angst en stemmingsstoornissen en je hebt expertise, die je onderhoudt, ontwikkelt en deelt;
 • Je geeft samen met het team invulling aan de inhoud van het zorgprogramma dagbehandeling en deeltijdbehandelingen;
 • Je deelt jouw kundigheid en vakbekwaamheid actief in het multidisciplinair team waarin je coacht en adviseert; 
 • Je levert supervisie bij psychodiagnostisch onderzoek en je behandelt cliënten met complexe problematiek zowel individueel als in groepsverband;
 • Je intervenieert in crisissituaties en voert individuele behandeling uit, vaak in samenspraak met het multidisciplinaire team;
 • Je houdt je vakkennis op peil door het volgen van cursussen, congressen en symposia en het bijhouden van literatuur.

Jouw profiel

Wij zoeken iemand die samen met ons wil werken aan onze missie: een goede geestelijke gezondheid van alle mensen in Zeeland. Daarnaast herken jij jezelf in dit profiel:

Jij bent een actieve, betrokken en gedreven klinisch psycholoog die beschikt over flexibiliteit, stressbestendigheid en de nodige humor.

Jij herkent jezelf in dit profiel:

 • Je bent BIG geregistreerd als klinisch psycholoog;
 • Je beschikt over een universitaire opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog en een post-master opleiding tot klinisch psycholoog;
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep waarbij ervaring een extra troef is maar geen voorwaarde;
 • Je hebt ervaring in het geven van groepsbehandeling in deeltijdsetting, met schematherapie in het bijzonder;
 • Je bent leergierig en bereid om te reflecteren over jezelf en teamleden;
 • Je bent enthousiast en motiverend;
 • Je bent stressbestendig, creatief en flexibel;
 • Je bent tactisch en durft initiatieven te nemen.

Wij vragen een verklaring omtrent gedrag (VOG).


Jouw voordeel

Als je werkt als klinisch psycholoog bij Emergis maak je deel uit van een organisatie die streeft naar bevlogen medewerkers die voldoende ontwikkelingsmogelijkheden krijgen. Wij bieden je:

 • Beloning conform cao GGZ. Dit betekent voor jou o.a. de volgende voordelen: eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, collectieve zorgverzekering.
 • Maandelijks een tijdelijke arbeidsmarkttoeslag van 10% van je bruto maandsalaris over de te werken uren.
 • Diverse scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden, waaronder een breed aanbod aan e-learning.
 • Een vaste aanstelling en flexibele werktijden die passen bij jouw persoonlijke situatie.

Ga jij de uitdaging aan als Klinisch Psycholoog Ambulant Oosterschelderegio

Neem voor meer informatie contact op met Mariël de NieMariël de Nie via 06-4268077806-42680778 of denie@emergis.nl. Heb je interesse? Klik dan op 'direct solliciteren'.

De vacature is gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. In eerste instantie hebben boventallige medewerkers en re-integratiekandidaten binnen Emergis voorrang, vervolgens interne kandidaten en daarna externe kandidaten (vrijwilligers, stagiairs en inleenkrachten binnen Emergis behoren ook tot de externe kandidaten). Doordat we deze volgorde hanteren kan het zijn dat het langer duurt voordat je een reactie van ons ontvangt.