Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg


Dienstverband:

Tijdelijk


Uren:

16 tot 24 uur

24 tot 32 uurContactgegevens

Adres:

Emergis

Oostmolenweg 101

4481 PM Kloetinge

Nederland


Postadres:

Postbus 253

4460 AR Goes

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Suzanne Sanders

0113-267000www.emergis.nl

Vacaturenummer:

V202206300086

Solliciteer

Psychiater IHT

Emergis

Einddatum: donderdag 01 september 2022


Handel jij graag in acute en in crisis-situaties en werk jij graag ambulant? En ben je op zoek naar een tijdelijke functie voor 3 maanden? Lees dan verder!


Jouw werkplek

Emergis is een brede maatschappelijke organisatie voor mentale gezondheid en welzijn. Jaarlijks ondersteunen we zo’n 13.000 mensen met uiteenlopende uitdagingen op het gebied van mentale gezondheid, verslaving, wonen, werken, veiligheid, huiselijk geweld. Kinderen, jongeren, volwassen en ouderen. Dat gebeurt door ongeveer 1.400 medewerkers op vijftig locaties in Zeeland. We werken bij mensen thuis, in (mentale) gezondheidscentra, huisartsenpraktijken, wijkcentra, klinieken, beschermende woonvormen, opvanglocaties en werkleerbedrijven. Steeds minder afhankelijk van tijd en plaats en zo digitaal mogelijk in alles wat we doen.

Intensive home treatment (IHT) biedt acute, tijdelijke en complete behandeling thuis. IHT is in het leven geroepen als alternatief op klinische zorg. Door de inzet van IHT kan een klinische opname verkort dan wel voorkomen worden. Binnen IHT wordt multidisciplinair gewerkt. Het team is 7 dagen per week van 8.30 uur tot 22.00uur aan het werk bij de cliënten thuis.


Jouw werkzaamheden

Je taken en verantwoordelijkheden zijn gevarieerd en veelomvattend:

 • Je bent een leading professional in het multidisciplinair team;
 • Als regiebehandelaar ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van een effectieve en efficiënte behandeling van je cliënten;
 • Als medebehandelaar ben je verantwoordelijk voor de psychiatrische diagnostiek, geboden behandeling, of andere in behandelplan omschreven taken;
 • Je levert een bijdrage aan het verder ontwikkelen van de psychiatrische zorg en behandeling in de regio;
 • Je neemt deel aan de 24-uurs crisisdienst.

Jouw profiel

Wij zoeken iemand die samen met ons wil werken aan onze missie: een goede geestelijke gezondheid van alle mensen in Zeeland. 


Onze cliënten en collega's vragen een psychiater die communicatief vaardig is, die verbinding maakt en die niet bang is om beslissingen te nemen. Samenwerken met cliënt, familie en andere hulpverleners vind je belangrijk.  Daarvoor is het nodig dat je een teamspeler bent, van aanpakken weet en je je voor langere tijd aan Emergis wil verbinden. Verder herken jij jezelf in dit profiel:

 • Je bent voor 2 tot 3 dagen per week inzetbaar;
 • Je bent benaderbaar en communicatief vaardig;
 • Je kunt goed omgaan met dynamiek;
 • Je kunt anderen inspireren en enthousiasmeren;
 • Je hebt een afgeronde opleiding tot psychiater;
 • Het betreft een functie voor 18 tot 24 uur per week (meer of minder uren zijn bespreekbaar).

Wij vragen een verklaring omtrent gedrag (VOG), een BIG- en AGB-registratie.


Jouw voordeel

Als je werkt als Psychiater ambulant IHT regioteam Oosterschelderegio bij Emergis maak je deel uit van een organisatie met korte lijnen die gelooft in bevlogen medewerkers die voldoende ontwikkelingsmogelijkheden krijgen. Wij bieden je:

 • Een platte en laagdrempelige organisatie waar het gewaardeerd wordt wanneer je mee wil denken
 • Uitstekende administratieve ondersteuning waardoor je je vooral bezig kunt houden met het verlenen van zorg
 • Ams-regeling ggz
 • Een uitstekende vergoedingsregeling voor bereikbaarheidsdienst
 • Een eenmalige vestigingspremie van maximaal € 20.000,-
 • Maandelijks een tijdelijke arbeidsmarkttoeslag van 10% van je bruto maandsalaris over de gewerkte uren.

Ga jij de uitdaging aan als Psychiater IHT

Neem voor meer informatie contact op met Linda Goense (manager) via 06 22 69 43 39. Heb je interesse? Klik dan op 'direct solliciteren'.

De vacature is gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. In eerste instantie hebben boventallige medewerkers en re-integratiekandidaten binnen Emergis voorrang, vervolgens interne kandidaten en daarna externe kandidaten (vrijwilligers, stagiairs en inleenkrachten binnen Emergis behoren ook tot de externe kandidaten). Doordat we deze volgorde hanteren kan het zijn dat het langer duurt voordat je een reactie van ons ontvangt.