Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO

WO


Branche:

Overig

Overheid, Non-profit 


Functiesoort:

Marketing, PR, Communicatie

Consultancy, Advies


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur

24 tot 32 uur


Regio:

Walcheren


Salaris indicatie:

€3800 - €5200Contactgegevens

Adres:

Lievens

Park Veldzigt 15

4336 DR Middelburg

Nederland


Postadres:

Postbus 300

4330 AH Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Cora Zaaijer

0118 655100www.lievenscommunicatie.nl

Vacaturenummer:

V202208030070

Solliciteer

Senior Communicatieadviseur

Lievens

Einddatum: vrijdag 02 september 2022

Ben jij een communicatieadviseur met ruime werkervaring en een voorliefde voor publieke communicatie en participatie? Krijg je energie van het helpen van overheden en non-profit organisaties bij het echt verbinding maken met hun omgeving? Dan ben jij wellicht de adviseur die wij zoeken!

Wat ga je doen?

Als senior adviseur van Lievens vervul je een cruciale communicatierol bij veel belangrijke Zeeuwse ontwikkelingen. Dat kan zijn bij interne communicatietrajecten over veranderingen, bij het adviseren over en uitvoeren van participatietrajecten, of bij de communicatie over projecten met impact op de fysieke leefomgeving. Jij bent het aanspreekpunt voor opdrachtgevers, en werkt samen met project- en/of omgevingsmanagers, (communicatie)adviseurs en leveranciers. Je werkt vaak aan meerdere projecten tegelijkertijd en zorgt dat alles, van startgesprek tot eindevaluatie, goed verloopt.

Waar ga je werken?

Dat kan zijn vanuit huis, op een projectlocatie of op ons kantoor in Middelburg. Wij zorgen dat je overal een goede werkplek en de juiste communicatiemiddelen hebt.

Wat zoeken wij?

Een adviseur die thuis is in omgevingscommunicatie en weet hoe je omwonenden, medewerkers, inwoners, bedrijven en organisaties betrekt bij impactvolle projecten. Die opdrachtgevers begrijpt en kan adviseren in strategie, aanpak, middelen en timing. Een adviseur die even graag plannen maakt als die vertaalt naar concrete, effectieve activiteiten. Die zelfstandig kan werken, op tijd afstemt, en tot goede resultaten komt binnen een team. Iemand die het leuk vindt om minder ervaren adviseurs te begeleiden en weet hoe het werkt binnen overheidsorganisaties.

Wie zijn wij?

Lievens is een strategisch communicatiebureau. Wij bieden origineel denkwerk, krachtig advies en enthousiaste inzet. We hebben passie voor het communicatievak én liefde voor Zeeland! Waar we goed in zijn? Strategie, omgevingscommunicatie, participatie en verandermanagement. Wij werken veel voor de publieke sector aan belangrijke maatschappelijke opgaven. Zoals de toekomst van de Zuidwestelijke Delta, de energietransitie of veranderingen in de zorg. Samen met de bureaus Zandbeek in Eindhoven en R&Z in Nijmegen werken we landelijk voor Rijkswaterstaat.

Wat bieden wij jou?

  • een contract van 32 – 40 uur per week

  • een goed salaris en prima voorwaarden

  • een persoonlijk inwerkprogramma

  • je eigen ontwikkeltraject, opleidingen naar keuze en in-huis trainingen

  • de dynamiek van werken bij een bureau en de professionaliteit van de grootste communicatieafdeling van Zeeland

  • een gezellig team om mee te sparren en kennis uit te wisselen

  • lidmaatschap van Logeion, de beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals

Meer weten?

Bel dan met Mirjam de Jong of Cora Zaaijer via 0118 655100.

Meteen solliciteren?

Stuur dan je motivatie en CV voor 22 augustus naar info@lievenscommunicatie.nl. De sollicitatiegesprekken vinden plaats na de zomervakantie.