Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO

HBO


Branche:

Overheid, Non-profit 


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Walcheren


Salaris indicatie:

€0 - €4671Contactgegevens

Adres:

Gemeente Vlissingen

Paul Krugerstraat 1

4382 MA Vlissingen

Nederland


Postadres:

Postbus 3000

4380 GV Vlissingen

Nederland


Contactpersoon:

P & O Afdeling

0118 - 48 70 00www.vlissingen.nl

Vacaturenummer:

V202208050017

Solliciteer

Beleidsmedewerker Sociaal Domein (Werk en Inkomen)

Gemeente Vlissingen - Gemeente Vlissingen

Einddatum: maandag 29 augustus 2022

De gemeente Vlissingen werkt aan een enorme uitdaging binnen het sociaal domein. Door de toenemende vraag naar zorg, de vergrijzing van onze bevolking en de steeds hogere kosten, staat de betaalbaarheid van de zorg fors onder druk. Hoe zorgen wij dat onze inwoners die zorg nodig hebben, die zorg ook in de toekomst kunnen krijgen? We zoeken een beleidsmedewerker die samen met ons bouwt aan een Vlissingse zorgdriehoek, met als belangrijkste bouwstenen: aanvullende zorg, buurtteams en kerngezondcentra.

Dit ga je doen

Je levert een belangrijke bijdrage aan de inhoudelijke en financiële opdracht binnen het sociaal domein. Er moet veel werk worden verzet om grip te krijgen op de kosten. Hier komt jouw no-nonsense werkwijze en financieel inzicht goed van pas. Dit doe je samen met je collega’s, externe opdrachtnemers en andere stakeholders. Je werkt specifiek aan taken op het gebied van werk en inkomen en in het bijzonder ben je accounthouder voor Orionis Walcheren. Je adviseert het college over deze gemeenschappelijke regeling en je bent een stevige gesprekspartner voor zowel het bestuur als de samenwerkingspartner. Je neemt verantwoordelijkheid voor jouw bijdrage, maar je bent ook een kei in samenwerken. Zo weet jij samen met jouw collega’s tot het beste resultaat te komen.

Dit ben jij

  • Je hebt een hbo-opleiding of wo-opleiding afgerond.
  • Je hebt 3 tot 5 jaar gemeentelijke ervaring.
  • Je bent een goede match met onze kernwaarden klantgericht, samenwerken, transparantie en vakmanschap.
  • Je bent daadkrachtig en toont ondernemerschap. Je kunt omgaan met verschillende belangen op lokaal, regionaal, ambtelijk en bestuurlijk niveau. Hiervoor ben je je bewust van de omgeving en je weet ook wat er op bestuurlijk niveau speelt.

Dit bieden wij

  • Een tijdelijk dienstverband voor één jaar van 36 uur per week. Bij goed functioneren, kan het contract worden omgezet in een vast dienstverband.
  • Wij bieden een salaris van maximaal € 4671,- bruto per maand (functieschaal 10, salaristabel per 1 april 2022) bij een 36-urige werkweek.
  •  Daarnaast bouw je een budget op van 17,05%. Dit kun je inzetten voor extra salaris, meer vrije tijd of een fiets. Je werktijden deel je zelf in en ook voor je persoonlijke ontwikkeling doe je zelf voorstellen.
  • Een reiskostenvergoeding hoort ook bij de voorwaarden. We werken hybride in Vlissingen dus deels thuiswerken is geen probleem.

Solliciteer

Geef je carrière een Vlissingse vlucht en solliciteer vóór 30 augustus 2022 via onderstaande knop. Wil je graag meer weten over deze functie, dan kun je contact opnemen met Astrid Marchand , teamleider Sociaal (telefoonnummer 06-50187904).

Planning

De gesprekken staat gepland op dinsdag 6 en woensdag 7 september a.s.. Handig om rekening mee te houden in je agenda.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.