Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Techniek, Bouw, installatie

Agri, Landbouw, Visserij

Voedingsmiddelen, FMCG


Functiesoort:

Uitvoerend, Productie


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Noord-Beveland


Salaris indicatie:

€2200Contactgegevens

Bezoekadres:

Kingfish Zeeland

Oost-Zeedijk 13

4485 PM Kats

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Hugo Willemse

+31 (0) 113 74 54 61www.the-kingfish-company.com/

Vacaturenummer:

V202208050034

Solliciteer

Onderhoudsmedewerker Productie

Kingfish Zeeland - Kingfish Zeeland

Einddatum: zondag 04 september 2022

 

Werken op een unieke locatie
Kingfish Zeeland groeit enorm snel. Misschien zie je het wel eens als je over de Zeelandbrug rijdt. Houd jij ervan om met je handen te werken en elke dag met vis bezig te zijn? Lees dan snel verder!
 
Over de rol
Als Onderhoudsmedewerker Productie is het aan jou de taak om ervoor te zorgen dat onze Dutch Yellowtail Kingfish opgroeit in de ideale leefomstandigheden. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de onze kweeksystemen schoon en goed onderhouden blijven. Daarnaast houd je je bezig met het verplaatsen van de vis door onze verschillende systemen per levensfases. Tenslotte ben je ook betrokken bij het oogsten van de vis.
 
Werktijden
Je werktijden zijn van 7.30 uur tot 16.30 uur.
 
Waar kom je te werken?
Je wordt onderdeel van het Kingfish Zeeland Production Team. Dit team is verantwoordelijk voor de groei van onze Kingfish van een baby visje van ongeveer 0,2 gram tot een eindproduct van maximaal 4 kilogram. Het team bestaat uit ongeveer 20 ambitieuze mensen met verschillende achtergronden, leeftijden en nationaliteiten. Er is een echte ‘work hard, play hard’ mentaliteit. Als je van hard werken en het behalen van resultaten houdt, maar ook een flinke dosis humor hebt, voel je je zeker thuis.

Werkzaamheden

  • Onderhouden van de verschillende kweeksystemen
  • Verplaatsen van de vis
  • Oogsten van de vis
  • Opruimen en schoonhouden van de kwekerij
  • Lichte storingen verhelpen

Wat vragen wij van jou?

   • Je bent gemotiveerd en het lijkt je geweldig om met vis te werken
   • Je hebt technisch inzicht en bent graag met je handen aan het werk
   • Je bent fysiek sterk en kunt zwaar werk goed aan
 
Kingfish Zeeland
Kingfish werkt op basis van drie kernprincipes: duurzaamheid, respect voor onze vis en het milieu. Deze principes vormen de kern van onze beslissingen op het gebied van ontwerp, activiteiten en technologie. Wij sparen kosten noch moeite uit om ervoor te zorgen dat onze activiteiten veilig en gezond zijn voor onze klanten, stressvrij en humaan zijn voor onze vissen, en een minimale impact hebben op de omringende natuur. Het is onze visie om onze positie als marktleider in de duurzame productie van bijzondere visproducten te vestigen. Bij Kingfish delen we de passie voor het creëren van een innovatief en duurzaam voedselsysteem en word je aangemoedigd om met ideeën te komen voor verbetering op alle niveaus. Dit zorgt voor een uniek inzicht in het product, de processen, de technologie en de klanten. Het ligt in onze aard om ons product, onze processen en onze technologie voortdurend te ontwikkelen, gebruik te maken van onze creativiteit en de ervaring van klanten met ons product te verbeteren. Tenslotte staat de veiligheid van ons personeel altijd op nummer 1.
 
Onze waarden zijn: Innovatie, Verantwoordelijk, Samenwerking en Passie.