Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO

VMBO

Overig


Branche:

Agri, Landbouw, Visserij

Voedingsmiddelen, FMCG


Functiesoort:

Uitvoerend, Productie


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Noord-Beveland


Salaris indicatie:

€2149Contactgegevens

Bezoekadres:

Kingfish Zeeland

Oost-Zeedijk 13

4485 PM Kats

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Hugo Willemse

+31 (0) 113 74 54 61www.the-kingfish-company.com/

Vacaturenummer:

V202208050036

Solliciteer

Productie Medewerker

Kingfish Zeeland - Kingfish Zeeland

Einddatum: zondag 04 september 2022

 

Ben jij super gemotiveerd en ga jij altijd voor de hoogste kwaliteit? Ga dan bij Kingfish Zeeland aan de  slag als productiemedewerker. Samen met een gezellig team van collega’s zorg jij voor de verwerking en verpakking van onze Dutch Yellowtail Kingfish.
 
Wat ga je doen?
Elke ochtend komt de vis aan vanuit de onze eigen kwekerij in Kats. Vervolgens wordt de vis met een sorteermachine gewogen en gesorteerd op gewicht. Vervolgens wordt deze verwerkt naar de wens van onze klanten. Denk hierbij aan het schoonmaken van de vis of bijvoorbeeld fileren. Vervolgens verpakken we de vis en gaan ze op transport over de hele wereld.
In de rol van productiemedewerker ondersteun jij het team in allerlei verschillende taken rondom het verwerken en verpakken van de vis.  Hieronder moet je denken aan verschillende logistieke taken maar ook aan schoonmaakwerkzaamheden.
 
Wat vragen wij van jou?
We zijn vooral op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn en zin hebben om de handen uit de mouwen te steken. Daarnaast vind je het leuk om nieuwe dingen te leren en streef je altijd naar de hoogste kwaliteit.
 
Daarnaast zien we graag:
-       Je bent een  vroege vogel. Je werkdag begint namelijk meestal om 6.30 uur.
-       Je bent geen koukleum, je werkt namelijk in een gekoelde omgeving.
-       Je beschikt over een rijbewijs. Je houdt je met regelmaat ook bezig met het transport
-       Je bent fysiek fit en bent in staat om lichamelijke werkzaamheden te verrichten
-       Je beheerst de Nederlandse en/of Poolse, Roemeense, Engelse taal.
-       Je hebt bij voorkeur al eerder in een productieomgeving gewerkt.
-       Je bent op zoek naar een baan voor 24-40 uur per week. 
Kingfish Zeeland
Kingfish werkt op basis van drie kernprincipes: duurzaamheid, respect voor onze vis en het milieu. Deze principes vormen de kern van onze beslissingen op het gebied van ontwerp, activiteiten en technologie. Wij sparen kosten noch moeite uit om ervoor te zorgen dat onze activiteiten veilig en gezond zijn voor onze klanten, stressvrij en humaan zijn voor onze vissen, en een minimale impact hebben op de omringende natuur. Het is onze visie om onze positie als marktleider in de duurzame productie van bijzondere visproducten te vestigen. Bij Kingfish delen we de passie voor het creëren van een innovatief en duurzaam voedselsysteem en word je aangemoedigd om met ideeën te komen voor verbetering op alle niveaus. Dit zorgt voor een uniek inzicht in het product, de processen, de technologie en de klanten. Het ligt in onze aard om ons product, onze processen en onze technologie voortdurend te ontwikkelen, gebruik te maken van onze creativiteit en de ervaring van klanten met ons product te verbeteren. Tenslotte staat de veiligheid van ons personeel altijd op nummer 1.
 
Onze waarden zijn: Innovatie, Verantwoordelijk, Samenwerking en Passie.