Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Techniek, Bouw, installatie

Productie

Agri, Landbouw, Visserij

Voedingsmiddelen, FMCG


Functiesoort:

Techniek


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Noord-BevelandContactgegevens

Bezoekadres:

Kingfish Zeeland

Oost-Zeedijk 13

4485 PM Kats

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Hugo Willemse

+31 (0) 113 74 54 61www.the-kingfish-company.com/

Vacaturenummer:

V202208050037

Solliciteer

Elektro monteur

Kingfish Zeeland - Kingfish Zeeland

Einddatum: zondag 04 september 2022

 

In het kort
Als Elektromonteur ga jij het team van onze Technische Dienst versterken. Samen met jouw collega’s verricht jij onderhoudswerkzaamheden en modificaties aan onze elektrische installaties.
 
Wat ga je doen?
De Technische Dienst is het kloppend hart van onze organisatie. Zonder de elektrische installaties kan onze productie niet draaien, het onderhoud hieraan is dus van groot belang. Naast onderhoud aan onze bestaande locatie, zijn wij ook fors aan het uitbreiden. In deze functie werk je dus zowel aan onze bestaande, als onze nieuwbouw projecten.
Als Elektromonteur bij Kingfish Zeeland zal je buiten het reguliere onderhoud veel in aanraking komen met PLC besturingen (analoge en digitale in/uitgangen) frequentieregelaars en elektromotoren. Om het proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen worden er continu modificaties gedaan. Er komt dus ook een stukje ad hoc engineering bij kijken. Daarnaast los je elektrische storingen op en ondersteun je in verbeterprojecten. Verder werk je zorgvuldig in overeenstemming met de gezondheids- en veiligheidsnormen. In de rol van Elektromonteur ben jij dus onmisbaar voor onze organisatie!
Kingfish Zeeland werkt volgens een Recirculating Aquaculture System (RAS). We pompen water direct uit de Oosterschelde naar onze productielocatie in Kats (Zeeland). Met ons geavanceerde systeem wordt het zoute water gezuiverd, verrijkt, verwarmd en aangepast naar de optimale omstandigheden voor een perfecte groei van onze Dutch Yellowtail Kingfish. Vanzelfsprekend dat hier op elektrisch gebied veel bij komt kijken. 

Wat vragen wij van jou?

  • Minimaal mbo niveau 3 in de richting van Elektrotechniek
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in Elektrotechniek
  • Ervaring op met laagspanningsinstallaties
  • Je bent bekend op het gebied van industriële installaties
  • Je gaat nauwkeurig en zelfstandig te werk
  • Je bent bereid storingsdiensten te werken
  • Je bent fysiek fit 

Wat krijg je daarvoor terug?

  • Een functie met een hoge mate van zelfstandigheid en vrijheid binnen een snelgroeiende organisatie!
  • Een team met enthousiaste en ambitieuze collega’s
  • Een mooi salaris
Kingfish Zeeland
Kingfish werkt op basis van drie kernprincipes: duurzaamheid, respect voor onze vis en het milieu. Deze principes vormen de kern van onze beslissingen op het gebied van ontwerp, activiteiten en technologie. Wij sparen kosten noch moeite uit om ervoor te zorgen dat onze activiteiten veilig en gezond zijn voor onze klanten, stressvrij en humaan zijn voor onze vissen, en een minimale impact hebben op de omringende natuur. Het is onze visie om onze positie als marktleider in de duurzame productie van bijzondere visproducten te vestigen. Bij Kingfish delen we de passie voor het creëren van een innovatief en duurzaam voedselsysteem en word je aangemoedigd om met ideeën te komen voor verbetering op alle niveaus. Dit zorgt voor een uniek inzicht in het product, de processen, de technologie en de klanten. Het ligt in onze aard om ons product, onze processen en onze technologie voortdurend te ontwikkelen, gebruik te maken van onze creativiteit en de ervaring van klanten met ons product te verbeteren.
 
Onze waarden zijn: Innovatie, Verantwoordelijk, Samenwerking en Passie.