Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO

MBO

Overig


Branche:

Dienstverlening

Onderwijs


Functiesoort:

HR, Training, Opleiding


Dienstverband:

Vast

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Uren:

Tot 16 uur

16 tot 24 uur

24 tot 32 uur


Regio:

Zeeuws-Vlaanderen


Salaris indicatie:

€2800 - €3400Contactgegevens

Adres:

Taalkracht bv

Claushof 14

4532 BB Terneuzen

Nederland


Postadres:

Claushof 14

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Diana Bogaert

0115 700 527www.taalkracht.com

Vacaturenummer:

V202209170001

Solliciteer

Heb jij liefde voor de Nederlandse taal en leer je graag nieuwe mensen kennen?

Taalkracht bv

Einddatum: maandag 17 oktober 2022

We zoeken per direct een collega die van wanten weet.  Ervaring is een pré, maar geen must. Liefde voor de Nederlandse taal en een open houding zijn wel belangrijk.

Taalkracht, nooit van gehoord?

Dat kan. Hoewel we al jaren actief zijn in en om Terneuzen, hebben we nooit echt de tijd gehad om reclame te maken.                            We hadden het gewoon te druk met lesgeven! We geven voornamelijk trainingen Nederlands en Engels. Meestal zijn dat individuele trainingen en meestal doen we dat voor bedrijven, maar er zijn altijd uitzonderingen. Onze cursisten zijn voornamelijk anderstalige werknemers , maar ook Nederlandse werknemers zijn welkom en particulieren weten ons ook steeds vaker te vinden

Taalkracht, wat doe ik daar?

Onze anderstalige cursisten zijn onder te verdelen in twee groepen: mensen die het Nederlands niet nodig hebben voor het werk en mensen die het Nederlands wél nodig hebben voor het werk.

Met de eerste groep richten we ons op het dagelijks leven: boodschappen doen, gesprekjes bij de koffiemachine en in de kantine, naar het restaurant gaan... We zorgen ervoor dat ze zich kunnen redden in het dagelijks leven.

Met de tweede groep is de uitdaging voor jou wat groter: we richten ons in de training zo snel mogelijk op het werk. Wat hebben ze nodig om hun werk in het Nederlands te kunnen doen. Cursisten brengen hiervoor zelf materialen in: handleidingen, notulen, procedures, e-mails... Alles wat communiceren op het werk makkelijker maakt.

Taalkracht, wat bieden ze me?

We zijn geen jong en dynamisch bedrijf, zoals je overal leest. We zijn een klein team van vakidioten met liefde voor het vak en liefde voor de mens. Praten kunnen we ook en dat doen we dan ook veel. Binnen, en buiten de les! We zullen je koesteren als een diamant en helpen waar nodig. Want dit werk is zo specifiek, dat de kans klein is dat je meteen weet wat te doen. En dat is oké, want we poetsen net zo lang tot je blinkt als nooit tevoren! Uren en salaris in overleg: dit is afhankelijk van je ervaring, kennis en kunde. We vertellen je hier graag meer over tijdens de kennismaking. Aan sollicitatiegesprekken doen we niet namelijk.

Taalkracht, wat vragen ze van me?

Heb je relevante werkervaring, dan is dat natuurlijk mooi. Maar heb je dat niet, dan is dat ook geen probleem. Je zult hoe dan ook moeten investereren in jezelf. Voor deze job ben je minimaal 2 dagdelen per week beschikbaar (niet op aaneengesloten dagen), maar meer zou fijn zijn.

Denk je nu na het lezen van deze vacature: "Goh, dát lijkt me nou een leuke baan!"?                                                                                                      Reageer dan hieronder en kom kennismaken en sfeer proeven. Niet geschoten is namelijk altijd mis!

 ~ Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button ~