Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO

Overig


Branche:

Toerisme, Recreatie, Horeca

Overig


Functiesoort:

Overig


Dienstverband:

Vast

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Uren:

24 tot 32 uur

Meer dan 32 uur


Regio:

Walcheren


Salaris indicatie:

€2530Contactgegevens

Bezoekadres:

Strand90

Strand Domburg 90

4357 ZG Domburg

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Kelly Merison

0118-586650www.strand90.nl/nl/

Vacaturenummer:

V202209220055

Solliciteer

Souschef

Strand90 - Domburg

Einddatum: maandag 31 oktober 2022

 

Wat ga je doen?

Als souschef word jij verantwoordelijk voor alles wat er in de keuken gaande is. Van de bestellingen tot het bereiden van de verschillende gerechten. Daarnaast bekleed je een voorbeeldfunctie voor jouw collega’s, heb je inspraak in wie jouw keukenteam komt versterken en zorg je voor een goede medewerkerstevredenheid. Je regelt de dagelijkse gang van zaken en samen met je collega’s stel je verschillende keren per jaar een nieuwe menukaart samen. Samen zorgen jullie voor een optimale gastenervaring.

 

Dit krijg je van ons:

Wij bieden je een creatieve werkomgeving, waarin we jouw professionele en persoonlijke groei stimuleren. Daarnaast krijg je ook het volgende van ons:

  • Salaris op basis van jouw ervaring en in overleg vanaf € 2.530, - bij een fulltime dienstverband;
  • Jaarcontract met uitzicht op een vast contract;
  • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer;
  • Voor maar € 20,- per jaar krijg je een parkeervergunning voor Domburg;
  • 25 vakantiedagen per jaar op basis van een fulltime dienstverband en 8% vakantiegeld;
  • De mogelijkheid om te werken op een prachtige locatie op het strand van Domburg;
  • Mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en trainingen;
  • Fiets- en sportregeling;
  • Overige leuke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve verzekeringen, onvergetelijke personeelsfeestjes en kortingen op behandelingen in de spa, overnachtingen of diner!

Daarnaast zorgen we dat het rooster ruim van tevoren bekend is, zodat je gemakkelijk wat kunt plannen. Ook houden we rekening met jouw wensen qua vrije dagen. Op vakantie tijdens de landelijke vakantieperiodes is bij ons geen probleem, wel krijgen medewerkers met schoolgaande kinderen voorrang.

 

Dit vragen wij van jou:

Jij hebt aantoonbare werkervaring, het liefst in een leidinggevende keuken functie. Daarnaast ben je bij voorkeur in het bezit van jouw sociale hygiëne en leermeester, anders kun je dit altijd via ons halen!

 

Ben jij de souschef waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan direct via onderstaande button of door je motivatie te sturen naar werken@strand90.nl t.a.v. Marco. Voor vragen kun je telefonisch contact opnemen via: 0118-586650 of via de mail.

 

Hier kom je terecht

Paviljoen Strand90 is een hip strandpaviljoen. Goede kwaliteit en persoonlijke gastvrijheid staan hoog in het vaandel. Paviljoen Strand90 bestaat uit een restaurant, waar we circa 60 gasten kunnen ontvangen. Daarnaast hebben we diverse terrassen, die samen plaats bieden aan ongeveer 100 gasten. Op het strand is ieder seizoen anders. Dat maakt werken daar zo bijzonder. Natuurlijk zijn de werktijden meestal niet van 9 tot 5: je werkt op een toplocatie waar altijd wat te doen is. Paviljoen Strand90 werkt met een jong en divers team: samen knallen dus in een unieke werkomgeving.