Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

VMBO

Overig


Branche:

Toerisme, Recreatie, Horeca

Overig


Functiesoort:

Overig


Dienstverband:

Vast

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter

Semi-Starter/Young Professional

n.v.t.


Uren:

Tot 16 uur

16 tot 24 uur

24 tot 32 uur

Meer dan 32 uur

Flexibel


Regio:

Walcheren


Salaris indicatie:

€1986Contactgegevens

Bezoekadres:

Strand90

Strand Domburg 90

4357 ZG Domburg

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Kelly Merison

0118-586650www.strand90.nl/nl/

Vacaturenummer:

V202209230012

Solliciteer

Keukenmedewerker

Strand90 - Domburg

Einddatum: maandag 31 oktober 2022

Wat ga je doen?

Als keukenmedewerker ondersteun je onze zelfstandig werkende koks met alle voorbereidingen en het bereiden van alle gerechten die onze mooie, open keuken verlaten. Uiteraard help je ook bij het opgeruimd en schoonhouden van de keuken. We werken in een klein team met vier koks, waar jij ondersteuning aan gaat bieden. Het zou mooi zijn dat we je zoveel mogelijk kunnen leren, zodat je na verloop van tijd steeds meer zelfstandig aan de slag kunt met het bereiden van de verschillende gerechten.

 

Strand90 is het gehele jaar geopend, in de wintermaanden alleen overdag en in de zomermaanden ook ’s avonds. Je kunt bij ons rekenen op een stabiele baan op een prachtige locatie en in deze functie kun je zowel parttime als fulltime aan de slag. Uren en eventueel vaste dagen zijn in overleg.

 

Dit krijg je van ons:

  • Salaris op basis van jouw ervaring vanaf € 1.986, - bij een fulltime dienstverband;
  • Jaarcontract met uitzicht op een vast contract;
  • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer;
  • Voor maar € 20,- per jaar krijg je een parkeervergunning voor Domburg;
  • 25 vakantiedagen per jaar op basis van een fulltime dienstverband en 8% vakantiegeld;
  • De mogelijkheid om te werken op een prachtige locatie op het strand van Domburg;
  • Mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en trainingen;
  • Fiets- en sportregeling;
  • Overige leuke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve verzekeringen, onvergetelijke personeelsfeestjes en kortingen op behandelingen in de spa, overnachtingen of diner!

Daarnaast zorgen we dat het rooster ruim van tevoren bekend is, zodat je gemakkelijk wat kunt plannen. Ook houden we rekening met jouw wensen qua vrije dagen. Op vakantie tijdens de landelijke vakantieperiodes is bij ons geen probleem, wel krijgen medewerkers met schoolgaande kinderen voorrang.

 

Dit vragen wij van jou:

In deze functie hoef je nog geen werkervaring in een keuken te hebben. We vinden het belangrijk dat je wel weet hoe je moet koken; de bereiding van de gerechten en onze werkwijze leren we je allemaal zelf!

 

Ben jij de keukenmedewerker die wij zoeken? Solliciteer direct  door je motivatie te sturen naar werken@strand90.nl t.a.v. Marco. Voor vragen kun je telefonisch contact opnemen via: 0118-586650 of via de mail.

 

Hier kom je terecht

Paviljoen Strand90 is een hip strandpaviljoen. Goede kwaliteit en persoonlijke gastvrijheid staan hoog in het vaandel. Paviljoen Strand90 bestaat uit een restaurant, waar we circa 60 gasten kunnen ontvangen. Daarnaast hebben we diverse terrassen, die samen plaats bieden aan ongeveer 100 gasten. Op het strand is ieder seizoen anders. Dat maakt werken daar zo bijzonder. Natuurlijk zijn de werktijden meestal niet van 9 tot 5: je werkt op een toplocatie waar altijd wat te doen is. Paviljoen Strand90 werkt met een jong en divers team: samen knallen dus in een unieke werkomgeving.