Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO

VMBO


Branche:

Toerisme, Recreatie, Horeca

Overig


Functiesoort:

Overig


Dienstverband:

Vast

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Uren:

16 tot 24 uur

24 tot 32 uur

Meer dan 32 uur

Flexibel


Regio:

Walcheren


Salaris indicatie:

€2300Contactgegevens

Adres:

By Juuls bv

Ooststraat 9

4357 BE Domburg

Nederland


Postadres:

Postbus 10

4357 ZG Domburg

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Elise van Haasteren

0118-715030www.byjuuls.nl

Vacaturenummer:

V202209230020

Solliciteer

Zelfstandig werkend kok

By Juuls bv - Domburg

Einddatum: maandag 31 oktober 2022

 

Dit ga je doen

Als zelfstandig werkend kok verras jij onze gasten dagelijks met heerlijke creaties om zo de ultieme gastervaring te creëren. Wij bieden een creatieve werkomgeving waarin we professionele en persoonlijke groei stimuleren. Jij wordt breed inzetbaar in de keuken en bent hier dus verantwoordelijk voor alle gerechten. Daarnaast zorg je uiteraard voor goede voorbereidingen, een opgeruimde en schone keuken en zorg je dat de kwaliteit aan alle normen voldoet.

 

Je komt te werken in een kleine keuken, in een klein en gezellig team. Meerdere keren per jaar wordt de menukaart gewijzigd, dus jouw ideeën zijn van harte welkom! In deze functie kun je zowel parttime als fulltime aan de slag, uren en eventueel vaste dagen zijn in overleg. We zijn heel het jaar geopend, waardoor je kunt rekenen op een stabiele baan.

 

Wat wij jou aanbieden:

  • Salaris op basis van jouw ervaring en in overleg vanaf € 2.300, - bij een fulltime dienstverband;
  • Jaarcontract met uitzicht op een vast contract;
  • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer;
  • Voor € 20, - per jaar een parkeervergunning voor Domburg;
  • 25 vakantiedagen per jaar op basis van een fulltime dienstverband en 8% vakantiegeld;
  • Mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en trainingen;
  • Fiets- en sportregeling;
  • Overige leuke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve verzekeringen, onvergetelijke personeelsfeestjes en kortingen op behandelingen in de spa, overnachtingen of diner!

Daarnaast zorgen we dat het rooster ruim van tevoren bekend is, zodat je gemakkelijk wat kunt plannen. Ook houden we rekening met jouw wensen qua vrije dagen. Op vakantie tijdens de landelijke vakantieperiodes is bij ons geen probleem, wel krijgen medewerkers met schoolgaande kinderen voorrang.

 

Wat wij verder zoeken in jou:

We vinden het belangrijk dat jij al ervaring hebt met koken in een restaurant, of je deze ervaring nu hebt opgedaan tijdens jouw stage of bij vorige werkgevers maakt voor ons niet uit. Daarnaast is het belangrijk dat je een gemotiveerde instelling hebt.

 

Kom jij werken bij By Juuls? Dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet! Solliciteren kan via onderstaande button of door je motivatie te sturen naar werken@byjuuls.nl t.a.v. Elise. Voor vragen kun je telefonisch contact opnemen via 0118-715039 of via de mail.

 

Hier kom je terecht

Op zoek naar een leuke baan in het bruisende hart van Domburg? Boutique Hotel en restaurant By Juuls is gelegen in de hoofdstraat van Domburg. Het hotel beschikt over 8 ruime kamers en het restaurant met terras biedt plaats voor 90 gasten. Uit onze keuken komen gerechten met wereldse smaken, waarin groentes de hoofdrol krijgen. Onze drankenkaart bestaat uit biologische frisdranken, cocktails en mocktails, welke met zorg en aandacht bereid worden.