Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

VMBO

Overig


Branche:

Toerisme, Recreatie, Horeca

Overig


Functiesoort:

Overig


Dienstverband:

Vast

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter

Semi-Starter/Young Professional

n.v.t.


Uren:

Tot 16 uur

16 tot 24 uur

24 tot 32 uur

Meer dan 32 uur

Flexibel


Regio:

Walcheren


Salaris indicatie:

€1986Contactgegevens

Adres:

By Juuls bv

Ooststraat 9

4357 BE Domburg

Nederland


Postadres:

Postbus 10

4357 ZG Domburg

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Elise van Haasteren

0118-715030www.byjuuls.nl

Vacaturenummer:

V202209230022

Solliciteer

Keukenmedewerker

By Juuls bv - Domburg

Einddatum: maandag 31 oktober 2022

Wat ga je doen?

In de functie van keukenmedewerker ga jij de zelfstandig werkende koks ondersteunen bij alle voorkomende werkzaamheden in de keuken. Je zorgt voor een goede mise en place, gaat leren hoe alle gerechten bereid worden en zorgt er samen met je collega’s voor dat de keuken telkens opgeruimd en schoon is.

 

We leren je in deze functie alles over het reilen en zeilen in onze keuken van a tot en met z. We streven ernaar om jou zo in te werken, dat je na verloop van tijd zelfstandig alle gerechten kunt bereiden. Je komt te werken in een kleine keuken met een klein team, dus aan persoonlijke aandacht geen gebrek. Je kunt zowel fulltime als parttime bij ons aan de slag, uren en eventueel vaste dagen zijn in overleg.

 

Wat wij jou aanbieden:

  • Salaris op basis van jouw ervaring en in overleg vanaf € 1.986, - bij een fulltime dienstverband;
  • Jaarcontract met uitzicht op een vast contract;
  • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer;
  • Voor € 20, - per jaar een parkeervergunning voor Domburg;
  • 25 vakantiedagen per jaar op basis van een fulltime dienstverband en 8% vakantiegeld;
  • Mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en trainingen;
  • Fiets- en sportregeling;
  • Overige leuke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve verzekeringen, onvergetelijke personeelsfeestjes en kortingen op behandelingen in de spa, overnachtingen of diner!

Daarnaast zorgen we dat het rooster ruim van tevoren bekend is, zodat je gemakkelijk wat kunt plannen. Ook houden we rekening met jouw wensen qua vrije dagen. Op vakantie tijdens de landelijke vakantieperiodes is bij ons geen probleem, wel krijgen medewerkers met schoolgaande kinderen voorrang.

 

Wat wij verder zoeken in jou:

Je hoeft geen ervaring te hebben met koken in een restaurant, maar we vinden het wel belangrijk dat je verschillende groenten uit elkaar kunt houden. Daarnaast zoeken wij een gemotiveerde collega die iedere dag met veel plezier ons team komt versterken!

 

Kom jij werken bij By Juuls? Dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet! Solliciteren kan via onderstaande button of door je motivatie te sturen naar werken@byjuuls.nl t.a.v. Elise. Voor vragen kun je telefonisch contact opnemen via 0118-715039 of via de mail.

 

Hier kom je terecht

Op zoek naar een leuke baan in het bruisende hart van Domburg? Boutique Hotel en restaurant By Juuls is gelegen in de hoofdstraat van Domburg. Het hotel beschikt over 8 ruime kamers en het restaurant met terras biedt plaats voor 90 gasten. Uit onze keuken komen gerechten met wereldse smaken, waarin groentes de hoofdrol krijgen. Onze drankenkaart bestaat uit biologische frisdranken, cocktails en mocktails, welke met zorg en aandacht bereid worden.