Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO

Overig


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Management, Directie

Medisch, Zorg

Uitvoerend, Productie

Overig


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

Meer dan 32 uurContactgegevens

Adres:

SMWO

s'Heer Elsdorpweg 12

4461 WK Goes

Nederland


Postadres:

s'Heer Elsdorpweg 12

4461 WK Goes

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Stephan van Belzen

0113-277111www.smwo.nl

Vacaturenummer:

V202209230025

Solliciteer

Manager Sociaal Werk

SMWO - SMWO

Einddatum: zondag 09 oktober 2022

Ben jij een natuurlijke leidinggevende en heb je kennis en ervaring binnen het Sociaal Domein? Ben je daarbij makkelijk in het leggen van contact en heb je een oprechte interesse in mensen? Geef jij ruimte binnen een team en weet je tegelijkertijd mensen te stimuleren en aan te spreken op het nemen van (eigen) verantwoordelijkheid? Kun je helder en duidelijk communiceren en ben je zowel ondernemend als klantgericht?

 

Wanneer je bovenstaande vragen met “ja” kunt beantwoorden, dan kunnen wij als resultaatgerichte, lerende en moderne organisatie een mooie baan aanbieden binnen de Zorg- en Welzijnssector.


WAT GA JE DOEN ?

Als Manager Sociaal Werk lever je een actieve bijdrage in de totstandkoming van het strategisch beleid van onze organisatie. Je vertaalt daarbij de koers en het algemeen beleid van SMWO naar de diverse teams, bestaande uit Maatschappelijk werkers, Onafhankelijke Cliëntondersteuners en Medewerkers Welzijn. Samen met onze gedreven professionals maak je concrete prestatieafspraken. Je stuurt op het behalen van goede resultaten en zelforganisatie binnen de diverse teams.

 

WIE BEN JIJ ?

We zijn op zoek naar een ervaren leidinggevende met een HBO+/WO-opleiding die kennis en ervaring heeft met het Sociaal Domein. Naast je klantgerichtheid ben je ondernemend en kun je bruggen bouwen waar dat nodig is. Als Manager Sociaal Werk ben je iemand die ruimte geeft maar ook mensen durft aan te spreken en stimuleert het nemen van eigen verantwoordelijkheden. Je hebt een coachende manier van leidinggeven en bent daardoor dichtbij als het moet en neemt afstand wanneer dit kan. Je hebt projectmatige vaardigheden, bent initiatiefrijk en proactief, je denkt in kansen én mogelijkheden en tot slot beschik je over een goede dosis humor.

 

WAT KUNNEN WE JOU BIEDEN ?

Onze organisatie heeft uitstekende arbeidsvoorwaarden. De functie van Manager Sociaal Werk wordt gewaardeerd volgens de cao Sociaal Werk en is gewaardeerd in functieschaal 12 (minimaal € 3.770,= en maximaal € 5.946,- bruto op fulltime basis (afhankelijk van kennis en ervaring). Daarnaast heb jij recht op een Individueel Keuze Budget van 16,3% op jaarbasis.

 

NIEUWSGIERIG GEWORDEN NAAR WIE WIJ ZIJN ?

We begrijpen je nieuwsgierigheid en nodigen je uit om je motivatiebrief samen met je Curriculum Vitae aan de selectiecommissie “Manager Sociaal Werk” te richten. Dat kan per e-mail via: personeelszaken@smwo.nl. Aanvullende informatie kan worden ingewonnen bij mevrouw Yvonne van Renswoude, directeur. Telefonisch te bereiken op 0113-277111.

 

De sluitingsdatum is zondag 9 oktober 2022. De sollicitatiegesprekken zullen gehouden worden op 13 oktober 2022. Eventuele tweede gesprekken zullen worden gevoerd in week 42 en 43. Een assessment kan onderdeel uit maken van de wervingsprocedure.