Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Energie, Gas, Water


Functiesoort:

Techniek

Uitvoerend, Productie


Dienstverband:

Tijdelijk

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Walcheren

Zuid-Beveland

Zeeuws-Vlaanderen

Schouwen-Duiveland


Salaris indicatie:

€2000 - €3232Contactgegevens

Adres:

DNWG

Anthony Fokkerstraat 8

4462 ET Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 399

4460 AT Goes

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Patricia Post

06-27275280www.werkenbijdnwg.nl

Vacaturenummer:

V202209270073

Solliciteer

Monteur Elektriciteit

DNWG - A. Fokkerstraat 8, Goes

Einddatum: zaterdag 25 november 2023

 

Werk waar je trots op kan zijn. Dit ga je doen.

Bij Stedin/DNWG zijn we hard op zoek naar elektro monteurs voor de provincie Zeeland. Door de energietransitie komt er meer werk op ons af dan ooit. Er rijden straks veel meer elektrische auto’s. Steeds meer huishoudens en bedrijven leveren energie terug aan het elektriciteitsnet en onze taak als Netbeheerder is het net klaar te maken voor de toekomst.

Als monteur E bij Stedin/DNWG zijn je werkzaamheden afwisselend en belangrijk voor Zeeland. Onze monteurs onderhouden de (laag- en midden spanning) elektriciteitsnetten en lossen (complexe) storingen snel en veilig op. Daarnaast realiseren we ook nieuwe aansluitingen maar verzwaren of vervangen we ook kabels.

Bovendien doe je belangrijk werk, dit doe je niet alleen maar samen met collega-monteurs, aannemers en soms met collega’s van kantoor.

Wil je jezelf verder ontwikkelen? Dan geven wij jouw de mogelijkheid om een opleiding te volgen. Genoeg te doen dus in de functie van Monteur Elektriciteit!

Jouw sterke punten. Worden we blij van.

Techniek zit in jouw genen en je bent gedreven om jouw technische kennis en ervaring in te zetten en uit te breiden. Jouw baan als Monteur bij DNWG is elke dag anders, ’s ochtends zie jij op je tablet waar jouw reis (met je eigen bus) die dag heen gaat. Je ziet plaatsen in Zeeland en omstreken waar je nog nooit bent geweest. Naast jouw afwisselende en uitdagende werkzaamheden, is er volop ruimte om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen.

Als monteur storingen en onderhoud ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoud, reparaties, service en de installatie van en aan de elektriciteitsnetten in Zeeland en omgeving.

Wat vragen we van jou?

 • MBO-diploma niveau 2 of 3 of bereid om deze te behalen en aanvullende opleidingen te volgen.
 • Stipel BEI BHS en BLS (voorheen MS en LS), minimaal VP;
 • VCA basis.
 • In het bezit van rijbewijs B.
 • Affiniteit en ervaring met techniek.Mooie arbeidsvoorwaarden. Die wil je hebben.

Stel, jij wordt onze nieuwe collega. Dan geven wij je begeleiding en ondersteuning, waardoor je volop de ruimte hebt om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen. En dat is nog niet alles:

 • Je salaris wordt, afhankelijk van kennis en ervaring, max €3107,- bruto per maand als je 40 uur per week werkt.
 • Je krijgt per jaar 24,5 vakantiedagen plus een Persoonlijk Budget. Je kan hiermee extra vrije dagen kopen, kiezen voor extra salaris of dit juist gebruiken als aanvulling van je pensioen. Het Persoonlijk Budget bedraagt 24% van je brutosalaris, met inbegrip van 8% vakantiegeld.
 • Je bouwt prima pensioen bij het ABP op, waarvan 70% van de premie wordt betaald door Stedin.
 • Je hebt allerlei trainings- en opleidingsmogelijkheden, want we investeren graag in jou.
 • Je gaat genieten van een fijne balans tussen werk en privé. Werk is belangrijk, maar thuis ook.
 • Je krijgt een tablet en telefoon. Liever je eigen telefoon gebruiken? Dan kun je kiezen voor de Bring Your Own Device vergoeding. Ook nog eens duurzamer!
 • Vergoeding Storingswachtdienst.
 • Wanneer je volledig bent ingewerkt, ga je met jouw eigen DNWG bus op pad.Een goed team. Daar hoor je bij.

Meteen vanaf dag één maak je deel uit van de afdeling Storingen & Onderhoud E van DNWG. Een groep aanpakkers, doeners en probleemoplossers. Harde werkers en harde lachers. Een team dat altijd vooruitdenkt over de te nemen stappen, waarbij veiligheid en zonder angst kunnen werken vooropstaan. Vieze handen? Daar ben je ook niet bang voor.


Nu reageren. En laten zien wat je in huis hebt.

Zin in deze baan? En nu en later genoeg te doen hebben? Reageer dan snel. U kunt solliciteren, door op de sollicitatiebutton te klikken. 

Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Katie Malamidou (Teamleider S&O Uitvoering E) via 06-25307186

 

Bekijk locatie