Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO

MBO


Branche:

Techniek, Bouw, installatie


Functiesoort:

Automatisering, Internet

Techniek


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zeeuws-VlaanderenContactgegevens

Adres:

MvH Logistics en Stuwadoring

Steenstraat 17

4561 AR Hulst

Nederland


Postadres:

Steenstraat 17

4561 AR Hulst

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Sylka Mannaert

0031 114-851659www.mvh-group.com

Vacaturenummer:

V202210050014

Solliciteer

Servicemonteur

MvH Logistics en Stuwadoring - Terneuzen

Einddatum: zaterdag 31 december 2022

De nadruk bij de functie van servicemonteur ligt op het verhelpen van storingen en verrichten van servicewerkzaamheden bij onze klanten wereldwijd en het plaatsen en opleveren bij de eindklanten.

Onze servicemonteurs vliegen de hele wereld over en komen in contact met veel verschillende culturen. Gemiddeld zijn zij zo’n 60% van de werktijd van huis. Een heel afwisselende baan in de techniek, waarbij je in contact komt met veel verschillende landen en culturen.

 

Functie-eisen:

Voor deze functie zoeken wij mensen met een HBO/MBO werk-en denkniveau en een passende technische opleiding of achtergrond op het gebied van elektro, werktuigbouwkunde of mechatronica. Mensen die passie hebben voor het vak, initiatief durven nemen en mee willen denken in verbeteringen en vernieuwingen.

Deze functie vergt veel zelfstandigheid, flexibiliteit en doorzettingsvermogen, omdat je veel op locatie aan het werk bent. Het werkgebied is wereldwijd. Wij bieden je een uitdagende functie met veel afwisselende werkzaamheden op basis van een marktconform salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers het goed hebben, ook wanneer zij in het buitenland aan het werk zijn. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden zijn daarop afgestemd.