Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg

Uitvoerend, Productie

Overig


Uren:

16 tot 24 uur

24 tot 32 uur

Meer dan 32 uurContactgegevens

Bezoekadres:

SVRZ

Koudekerkseweg 143

4335 SM Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Jobcare SVRZ

088-8871010werkenbijsvrz.nl

Vacaturenummer:

V202210050061

Solliciteer

Verpleegkundig specialist AGZ

SVRZ - Medische dienst

Einddatum: woensdag 04 januari 2023

Binnen de Medische Dienst van SVRZ is er in Terneuzen een vacature voor Verpleegkundig Specialist. De uren zijn bespreekbaar tussen 24 en 36 uur per week.

Hoe ziet jouw avontuur eruit?

Als verpleegkundig specialist ben je samen met de specialist ouderengeneeskunde verantwoordelijk voor de zorgverlening op de afdelingen waar je werkzaam bent. Je bent de verbindende schakel bij de uitvoering en coördinatie van diagnostiek, behandeling en zorg. Daarbij werk je als regievoerend behandelaar ook veel samen met de psychologen, therapeuten en zorgmedewerkers op de locatie. Je draagt bij aan een optimale medische behandeling en de zorgverlening overeenkomstig het SVRZ-beleid. Vanzelfsprekend heb je een professionele houding en goede sociale en communicatieve vaardigheden. In de dialoog met de cliënt weet je te schakelen tussen de inhoud en de beleving van de ander. We verwachten van jou een enthousiaste en betrokken houding om onze cliënten van goede zorg te voorzien.

Verder draag je actief bij aan het op- of bijstellen van richtlijnen, procedures en protocollen en je houdt hiervoor de nieuwe ontwikkelingen binnen je vakgebied en de ouderenzorg in het algemeen bij. Richting de zorgmedewerkers organiseer je en geef je ook zelf bij)scholing en klinische lessen. Je adviseert en coacht verzorgenden en verpleegkundigen op de afdelingen waar je werkzaam bent.
Je wordt onderdeel van de medische dienst van SVRZ. Deze bestaat uit 4 teams van specialisten ouderengeneeskunde, artsen, verpleegkundig specialisten, physician assistants en doktersassistenten die werkzaam zijn in de 4 regio’s in Zeeland. Je ontvangt leiding van een teamleider medische dienst. We bespreken graag met jou wat je expertise is en met welke doelgroep je wilt werken.

GEVRAAGD

  • Diploma Verpleegkundig Specialist AGZ

AANBOD

  • Bruto maandsalaris maximaal € 5.939,16 per maand op fulltime basis
  • Contract voor onbepaalde tijd
  • Uren bespreekbaar tussen 24 en 36 uur per week
  • Doelgroep en locatie bespreekbaar
  • Samenwerking in een SVRZ breed netwerk van artsen, verpleegkundig specialisten en physician assistants
  • Vakgroep verpleegkundig specialisten met eigen overlegstructuur
  • Volledig geautomatiseerd behandeldossier met een goed medicijnvoorschrijfsysteem
  • Gebruik van tablet en mobiele telefoon.