Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO

HBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Management, Directie

Uitvoerend, Productie

Overig


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

24 tot 32 uur

Meer dan 32 uurContactgegevens

Adres:

Admiraal De Ruyter Ziekenhuis ADRZ

's-Gravenpolderseweg 114

4462 RA Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 15

4460 AA Goes

Nederland


Contactpersoon:

PO & O ADRZ

088-1254781www.adrz.nl

Vacaturenummer:

V202211140065

Solliciteer

Business Intelligence Analist

Admiraal De Ruyter Ziekenhuis ADRZ - Adrz

Einddatum: woensdag 14 december 2022

Word jij blij van data modellering, het bouwen van dashboards en wil je veel ruimte om hier invulling aan te geven? Dan zoeken wij jou als Business Intelligence Analist. Jouw werk doet er toe, zowel voor alle patiënten in Zeeland als voor bezoekers en natuurlijk je collega’s. Tijd om je expertise in te zetten bij Adrz!

Zet de patiënt centraal als Business Intelligence Analist
Daar draag jij aan bij door het geven van actuele inzichten over de complexe bedrijfsvoering van ons ziekenhuis. Adrz beschikt over uitgebreide en waardevolle datasets en wil deze steeds meer en beter ontsluiten. Met jou als gedreven Business Intelligence Analist willen we hier invulling aan geven. Zeker als jij je inzet bij het:

• In kaart brengen van de informatiebehoefte en deze vertaalt naar informatieproducten;
• Modeleren en visualiseren van informatieproducten met behulp van actuele tooling en beschikbare (ziekenhuis)data;
• Zorgen voor relevante en toegankelijke sturingsinformatie voor onze managers, Business Controllers en adviseurs;
• Het bouwen en beheren van complexe query’s en samen met je collega’s zorgen voor volledige en betrouwbare datamarts/sets, gebouwde query’s en BI-dashboard;
• Het verder ontwikkelen van onze datamarts en modellen.  

Sta midden in de maatschappij bij Adrz
De ‘Zeeuwse’ patiënt kwalitatief goede zorg, gemak en comfort bieden. Dat maken we bij Adrz mogelijk met 2.100 medewerkers, 220 medisch specialisten en 160 vrijwilligers. Waar en wanneer nodig staan we klaar voor onze patiënten. Van huisartsafspraken tot (super)specialistische zorg. En sinds 2017 is het Erasmus MC onze academische ruggengraat. Zo houden we de kwaliteit van de zorg in Zeeland op hoger niveau.

Welkom bij het team Business Intelligence Centre (BIC) van de afdeling Finance & Control
Samenwerken is elkaar versterken. En zo denkt dit drie-koppige team BIC binnen de afdeling Finance en Control er ook over. De werkzaamheden en vraagstukken zijn zeer afwisselend. Het team werkt aan eenvoudige informatieverzoeken maar ook aan complexe vraagstukken en werkt hierbij nauw samen met businesscontrollers, leidinggevenden, integraal capaciteitsmanagement en ICT. Vraagstukken hebben betrekking op verpleegafdelingen, operatiekamers, poliklinieken, diagnostiek, bereikbaarheid, HR, Finance, Kwaliteit & Veiligheid maar bijvoorbeeld ook het zichtbaar maken van de resultaten van onze inspanningen rondom de zorgtransitie.

Onmisbaar in de zorg
Betrouwbaar, gastvrij en analytisch sterk. Daar kan jij je helemaal in vinden als Business Intelligence Analist. Helemaal wanneer je weer een mooi informatieproduct kan opleveren. En daar komt nog bij dat je het best te beschrijven bent als technisch sterk, innovatief, sociaal en communicatief vaardig. Daarnaast heb je:

• Een hbo- of wo-opleiding in de richting van datascience, business intelligence of bedrijfskundige informatica;
• Enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie;  
• Technische kennis van SQL, MDX, DAX;
• Ervaring met SSAS, SSRS en/of SSIS;
• Kennis van Power BI, datamining en/of voorspelalgoritmes.
• Bekendheid met agile werken.

Zorgvuldig op jouw wensen afgestemd
Samen nemen we de verantwoordelijkheid voor de patiënt in Zeeland. En daar belonen we je als Business Intelligence Analist bij Adrz uiteraard voor. Wij bieden een aanstelling voor 1 jaar met uitzicht op een vast contract onder voorwaarden van de Cao Ziekenhuizen. De salariëring valt binnen FWG schaal 55: minimaal € 3.115,- en maximaal € 4.391,- op basis van een fulltime dienstverband (36 uur). Je krijgt 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.

Je ontvangt een gunstige reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer. Ook vergoedt Adrz de tolkosten van de Westerscheldetunnel op basis van het veelgebruikerstarief. Je kunt ook gebruikmaken van de Mijn Keuze-regeling van Adrz voor bijvoorbeeld extra reiskostenvergoeding of de aankoop van een fiets. Een goede ‘werk-prive ’balans vinden we vanzelfsprekend. Je werkt 32-36 uur met de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken en deze uren in te zetten in een 4-daagse werkweek.

Verder krijg je collectiviteitskorting bij zorgverzekeraar CZ  of bij IZZ op de aanvullende verzekering.

Tot slot bieden we volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld door het volgen van een opleiding. Ook kun je je aansluiten bij onze personeelsvereniging en/of Jong Adrz.

Werken in de zorg komt steeds dichterbij
Heb je interesse in deze functie? Voor meer informatie kun je terecht bij Gert van Willigen. Gert is te bereiken via telefoonnummer 06-82124319.

Solliciteren
Door op de knop solliciteren te klikken kun je het online sollicitatieformulier invullen en je sollicitatiebrief en cv uploaden.

De sluitingsdatum van de vacature is 12 december 2022.

Interne medewerkers die op grond van het Sociaal Plan of in het kader van een re-integratietraject worden herplaatst, hebben bij de invulling van deze vacature een voorrangspositie

Nieuwe collega’s vragen wij altijd om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Soms vragen we daarnaast om referenties. Referenties gaan altijd in overleg met de sollicitant.