Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Techniek, Bouw, installatie

Overig


Functiesoort:

Management, Directie

Techniek


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Uren:

24 tot 32 uur

Meer dan 32 uur


Regio:

Walcheren


Salaris indicatie:

€4710 - €6544Contactgegevens

Bezoekadres:

l'escaut

Hermesweg 13

4382 ND Vlissingen

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Renee du Fosse

(0118) 42 23 00www.lescaut.nl

Vacaturenummer:

V202211220053

Solliciteer

Projectmanager Nieuwbouw en Renovatie

l'escaut

Einddatum: donderdag 22 december 2022

 Wij zijn op zoek naar een:

Projectmanager Nieuwbouw en Renovatie (24–36 uur per week)

Vlissingen is een havenstad. Een stad van werkers en doeners. Wij zijn een middelgrote woningcorporatie in het mooie Vlissingen aan zee. Onze missie is het bieden van goed wonen in een passende leefomgeving met aandacht voor duurzaamheid, woonlasten en bijzondere aandacht voor kwetsbare groepen in onze samenleving.

Als een van de grootste maatschappelijke organisaties in de gemeente Vlissingen kiezen wij voor een maatschappijgedreven rol. Dat betekent dat wij actief de dialoog zoeken met huurders, woningzoekenden en andere stakeholders om zo te doen wat goed is voor “onze” wijken en buurten. We willen dat onze medewerkers deskundig zijn in de brede zin van het woord. Het beste uit jezelf halen; daar geloven we in.

Naast goede arbeidsvoorwaarden bieden we dan ook uitstekende scholingsmogelijkheden. We geloven in het nieuwe hybride werken: waar, wanneer en hoe jij dat wilt. We creëren een goed werkklimaat voor onze werknemers om zo ons bedrijf tot bloei te laten komen. Klinkt goed toch? Kijk snel of wij een match kunnen zijn!

In onze organisatie hebben we een positieve mindset en we helpen elkaar. Werkplezier en onze huurders staan centraal. In team nieuwbouw werken een projectontwikkelaar en een projectleider via korte lijnen aan onze mooie, ambitieuze nieuwbouw- en herstructureringsdoelstellingen voor de toekomst. Ter uitbreiding van het team zoeken wij een enthousiaste projectmanager. 

Wat ga je doen?

Gebiedsontwikkeling, herstructurering, nieuwbouw en renovatie: het zijn allemaal zaken die jij als onze nieuwe projectmanager voor je rekening gaat nemen. Het accent ligt hierbij op de fase vanaf de initiatie tot en met de ontwikkeling. Je doet haalbaarheidsonderzoeken en maakt scenario-analyses. Daarnaast zorg je voor investeringsvoorstellen passend binnen de vastgestelde kaders. Je bent verantwoordelijk voor de projectplanning en het opstellen en bewaken van de projectbegroting en

budgetten. Projecten worden bewaakt op Geld, Risico’s, Organisatie, Tijd, Informatie en Kwaliteit (GROTIK). Intern stuur je het projectteam aan. Extern schakel je moeiteloos met de diverse participerende partijen en onze huurders en waar nodig stuur je bij.

 Wie zoeken wij? 

 Je hebt een natuurlijke interesse voor vernieuwing, innovatie en duurzaamheid. Verder beschik je over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden. Je bent gedreven en pakt vol enthousiasme deze uitdaging met beide handen aan! Je weet verbindingen te leggen en je weet collega’s en andere betrokkenen te overtuigen. Resultaatgericht, samenwerken, klantgericht, coachen, plannen en organiseren zijn woorden die helemaal bij jou passen. Je beschikt minimaal over een hbo diploma in de vastgoedsfeer (bijvoorbeeld Bouwkunde). Ervaring met nieuwbouw- herstructurerings- en/of renovatieprojecten is een pre.

 Wat bieden wij jou?

 We bieden jou goede arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Woondiensten. Daarnaast hebben we uitstekende scholingsmogelijkheden. Door het hybride werken bieden we je de mogelijkheid om werk en privé goed te combineren. Wat betreft het salaris, de functie valt in schaal L (minimaal € 4.710, maximaal € 6.544 bruto fulltime per maand op basis van een 36-urige werkweek). Interesse? Reageer dan uiterlijk 4 december a.s. via de mail naar hrm@lescaut.nl. De gesprekken vinden plaats op donderdagochtend 8 december a.s. We vragen je in je agenda rekening te houden met deze datum. Een assessment (GITP) kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure. Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Fikri Bouzambou, manager Vastgoed, 0118-422300.