Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Techniek, Bouw, installatie

Handel, Groothandel


Functiesoort:

Commercieel, Verkoop


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

n.v.t.


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

WalcherenContactgegevens

Bezoekadres:

Groep De Hoop

Duitslandweg 2

4538 BK Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Personeel & Organisatie

+31 (0)115 680 911www.werkenbijdehoop.nl

Vacaturenummer:

V202211220069

Solliciteer

Verkoper bouwshop

Groep De Hoop

Einddatum: zaterdag 21 januari 2023

Als gedreven verkoopmedewerker verkoop je ons uitgebreide assortiment bouwmaterialen in een bouwshop die altijd up-to-date wordt gehouden door jou. Je bent bereid om je te ontwikkelen tot een specialist op het gebied van bestrating. Naast de particulieren zijn bijvoorbeeld hoveniers en stratenmakers belangrijke klanten. Je brengt voor deze klantengroep zelfstandig offertes uit. Dit doe je met twee krachtige beloftes: de beste service en vakkundig advies.

Met wie werk je samen?

Je werkt op een informele manier samen in een hecht team met meerdere verkopers, waar je altijd met je vragen terecht kunt. Verder heb je een intensief contact met de medewerkers in het magazijn, waar de voorraad van de grotere materialen ligt. Daarnaast heb je contact met collega’s van andere Logus – De Hoop -vestigingen.

Wie ben jij?

Je bent een zelfstandig, gedreven en ambitieuze medewerker met ervaring in de bouw of bent geïnteresseerd in de verkoop van bouwmaterialen. Je vindt het leuk om in een verkoopteam samen te werken. Je bent van nature enthousiast en goed in staat om een relatie op te bouwen met onze klantengroep. Vanzelfsprekend ben je nauwkeurig, actief en klantvriendelijk.

Verder heb je:

  • Een mbo- werk- en –denkniveau;
  • Goede verkoopkwaliteiten;
  • Enige kennis van, of interesse in, de bouw of bouwmaterialen.


Wie zijn wij?

Bouwcenter Logus – De Hoop maakt deel uit van de Logus  groep, een toonaangevende onderneming in de handel van bouw- en afbouwmaterialen die actief is in Zeeland, West-Brabant en Zuid-Holland. Samen met meer dan 40 zusterondernemingen vormt Bouwcenter Logus – De Hoop het concern De Hoop Terneuzen dat al meer dan 100 jaar is verankerd in de bouw. Samen slimmer! Dat is de kracht van Groep De Hoop.

Wat bieden wij?

Logus – De Hoop staat garant voor een afwisselende en uitdagende baan, waarin geen dag hetzelfde is. Het kan een start zijn voor een mooie loopbaan binnen ons bedrijf. Bovendien kun je rekenen op:

  • Een marktconform salaris, afhankelijk van kennis en relevante ervaring;
  • Goede secundaire voorwaarden;
  • Volop ruimte om je verder te ontwikkelen;
  • Samenwerken in een professioneel team;
  • Een afwisselende en veelzijdige baan
  • Gedegen inwerktraject

 
Wil je meer informatie?

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over deze uitdagende functie, neem dan contact op met André Murre, bedrijfsleider Logus Vlissingen BV,  tel.nr. 06- 53 59 27 55.

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.