Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Industrie, Chemie

Overig


Functiesoort:

Techniek

Uitvoerend, Productie

Overig


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional


Uren:

Meer dan 32 uur

Flexibel


Regio:

WalcherenContactgegevens

Bezoekadres:

Synthomer

Herculesweg 35

4338 PL Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Bianca Baake

0118 678000www.synthomer.com

Vacaturenummer:

V202211220071

Solliciteer

Proces operator

Synthomer - Herculesweg 35, 4338 PL Middelburg

Einddatum: donderdag 22 december 2022

Over de functie: 

Als Proces Operator bij Synthomer ben je verantwoordelijk voor het volledige productieproces van de verschillende harsen die we op locatie in Middelburg fabriceren. In een vijfploegendienst verricht je bedienings- en controle werkzaamheden en zorg je voor een optimaal productieproces van onze harsstromen. Hier controleer je zowel vanuit de fabriek als vanaf het panel de voortgang, stuur je bij waar nodig en zorg je voor een veilige in- en uit bedrijf name bij productiewissels. Aangezien jij er voor zorgt dat onze op maat gefabriceerde producten op tijd en volgens onze hoge kwaliteitsstandaarden gefabriceerd worden, heb je een belangrijke rol in het waarborgen van de Synthomer kwaliteit. Je zult dus ook veel op pad zijn om monsters te nemen ten behoeve van kwaliteitsanalyses. Verder krijg je alle ruimte om waar nodig processen te verbeteren of anders in te richten. Jij bent tenslotte degene die het best weet hoe we de producten zo efficiënt mogelijk kunnen fabriceren. Een belangrijke baan en een mooi begin van je carriere bij Synthomer!

Over jou:

Veiligheid staat bij jou op nummer 1! We zoeken iemand die accuraat en zelfstandig kan werken, initiatief neemt en kwaliteit gericht is. Je bent stressbestendig en communicatief sterk. Het is belangrijk dat je je zelf blijft ontwikkelen. Je bent ambitieus en bent op zoek naar een functie waar je zelfstandig verantwoordelijk bent voor het complete proces. • Ervaring en Kwalificatie: Aantoonbaar MBO werk- en denkniveau In bezit van een Vapro B of AOT opleiding. Minimaal 5 jaar ervaring in de procesindustrie. In bezit van een heftruckcertificaat en een VCA VOL. Wij bieden een zelfstandige en verantwoordelijke functie binne.n. De werkzaamheden worden uitgevoerd in een 5 ploegendienst rooster.

Waarom Synthomer? Wij zijn ambitieus! Wij zijn aanzienlijk gegroeid - zowel organisch als anorganisch. Wij zijn een FTSE 250 beursgenoteerde onderneming, 22% van onze inkomsten komt van nieuw gecommercialiseerde producten en wij zijn erkend in het topsegment voor veiligheid bij de productie van chemicaliën. Wij geloven in grote uitdaging, grote ondersteuning! We willen je graag vanaf dag 1 laten meewerken in echte rollen. We verwachten veel, maar bieden ook veel. Dit omvat on boarding, introductie- en leermomenten, netwerkmogelijkheden, mentoring en persoonlijke ontwikkelingsplanning. Dus bereid je voor op een inspirerend carrièreavontuur op lange termijn. Wij hebben een persoonlijke aanpak naar ontwikkeling! Bij Synthomer vind je geen generieke loopbaantrajecten of ontwikkelingsprogramma's, maar wel een aanpak die is afgestemd op de ontwikkeling van onze medewerkers. Wij werken met jou samen om ervoor te zorgen dat je de juiste ervaringen opdoet om jouw capaciteiten te ontwikkelen en jouw loopbaangroei te versnellen.

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.