Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Techniek, Bouw, installatie


Functiesoort:

Techniek

Uitvoerend, Productie


Dienstverband:

Vast


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

WalcherenContactgegevens

Bezoekadres:

PM Elektro

Hertzweg

4338 PX Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Peter But

0118 681116www.pmelektro.nl

Vacaturenummer:

V202211230048

Solliciteer

Hoofd Paneelbouw

PM Elektro

Einddatum: vrijdag 23 december 2022

Wij zijn een ervaren panelenbouwer. Voor ons ervaren en enthousiaste team van  panelenbouwers zijn wij op zoek naar een Hoofd Paneelbouw welke leiding geeft aan het team en die het team verder brengt met voldoende aandacht voor capaciteit, mensen, kennis, communicatie, efficiëntie en kwaliteit.

 

Taken en verantwoordelijkheden

Jij gaat samenwerken met onze enthousiaste collega’s vanuit ons bedrijf in Middelburg. Het -panelenbouwteam  bestaat uit gemiddeld 20 enthousiaste bedradingsmonteurs die de assemblage verzorgen van diverse panelen en schakelkasten. Het panelenbouwteam is verantwoordelijk voor de productie van MCC’s, Energie, PLC-panelen, ICT/Data panelen, ventielkasten, remote I/O-panelen, meet- en regelpanelen en verdeelinrichtingen. Je werkt nauw samen met enginering en werkvoorbereiding.

 

Jij houdt je bezig met de organisatie van de afdeling en draagt bij aan de verdere professionalisering van het team. Je zorgt voor een optimale personeelsplanning rekening houdend met alle omgevingsfactoren op een zodanige manier dat de bedrijfsdoelstellingen worden gerealiseerd, met oog voor ieders kennis en ervaring. Je stemt het werk voortdurend af met projectleiders en opdrachtgevers en bent hierin verantwoordelijk voor de inzet van mensen, middelen en materiaal. Je bewaakt de voortgang, o.a. meer/minder werken,  en rapporteert hierover. Je biedt ondersteuning bij het maken van kostprijsbegrotingen en ziet en benut kansen voor verdere groei. Je verliest VGWM zaken op de panelenbouw zeker niet uit het oog en draagt actief bij aan een veilige werkomgeving.

 

Wie we zoeken

We zoeken een enthousiaste leidinggevende met elektrotechnische kennis die energie krijgt van het aansturen en plannen van  vakmensen en zeker energie krijgt van het optimaliseren en verbeteren van processen en methoden. Als hoofd panelenbouw beschik je over kennis van panelenbouw en jouw kracht ligt op organisatorisch vlak. Je hebt een flexibele instelling en bent communicatief vaardig.

 

We zijn vooral op zoek naar een collega die qua karakter, motivatie en kennis bij ons past. Daarnaast is onze ideale kandidaat naar alle waarschijnlijkheid:

  • Een techneut met leidinggevende vaardigheden en met een afgeronde technische opleiding en achtergrond in de elektrotechniek;
  • Leergierig, nieuwsgierig en iemand die zich wil blijven ontwikkelen.

 

Herken jij jezelf in bovengenoemde punten? Dan zou jij zomaar eens onze nieuwe Hoofd panelenbouw kunnen zijn.

 

Wat we bieden

  • Je hebt alle ruimte, mogelijkheden en vrijheid om jezelf verder te ontwikkelen;
  • Een prima salaris;
  • Een werkplek met gezellige en inspirerende collega’s.

 


 

Geïnteresseerd?

Ben jij helemaal enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en wil jij werken bij het mooiste Paneelbouwbedrijf in Zeeland, ben je de leidinggevende techneut en heb je de capaciteiten om de volgende stappen te zetten met de panelenbouw? Twijfel dan niet en solliciteer bij ons als chef werkplaats. Dit kan via personeelszaken@pmelektro.nl

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Peter But telefoonnummer 0118-681116.

 

 

Omschrijving lang (Plaats hier jouw tekst)

 

 

 

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.