Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Techniek, Bouw, installatie

Overig


Functiesoort:

Techniek


Dienstverband:

ZZP/Freelance/Interim


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter


Regio:

Walcheren

Zuid-Beveland

Zeeuws-Vlaanderen

Noord-Beveland

Schouwen-DuivelandContactgegevens

Bezoekadres:

De Pooter

Oranjestraat 5

4571 HN Axel

Nederland


Contactpersoon:

De Pooter Personeelsdiensten

088-1348300www.depooter.nl

Vacaturenummer:

V202211230049

Solliciteer

Service Monteur

De Pooter - 4431NK, 's-Gravenpolder

Einddatum: zondag 22 januari 2023

Jij functioneert het beste als je zelfstandig aan de slag kan en je vind het leuk om op diverse locaties werkzaam te zijn. Lees dan snel verder!

Hoe ziet jouw werkdag er uit?

Kort gezegd: Jij zorgt voor het uitvoeren van preventief en correctief onderhoud aan de ontwateringsinstallaties en andere randapparatuur. Je dient in staat te zijn allround onderhoudswerkzaamheden uit te kunnen voeren om zodoende de leverbetrouwbaarheid richting onze opdrachtgevers op een hoog niveau te houden. Vanzelfsprekend voer je je werkzaamheden veilig uit.

Ondanks dat je vaak op verschillende locaties werkt komen jouw werkzaamheden wel overeen. Jij bent namelijk verantwoordelijk voor het analyseren en verhelpen van complexe storingen. Daarbij inventariseer je welke onderhoudsmaterialen je hiervoor nodig hebt en zorgt dat deze worden besteld, ook rapporteer je de onderhoudswerkzaamheden. Je doet voorstellen voor verbeteringen en zorgt dat je veilig kan werken. Uiteraard zorg je er voor dat je werkplek netjes is opgeruimd.

Vanuit 's-Gravenpolder kom je te werken in een team van 6 monteurs o.l.v. een coördinator. Het werk zelf vindt plaats zowel in 's-Gravenpolder als ook op de verschillende locaties in binnen-en buitenland van de opdrachtgevers.

Wil jij graag aan de slag in deze functie? Dit heb je nodig:
  • Allround technische kennis en 1 of meer specialismen op mechanisch, elektrisch, hydraulisch of pneumatisch gebied.
  • Een rijbewijs B.
  • Een geldig VCA Basis certificaat.
  • Ervaring in een technische en/of ondersteunende functie.Wat krijg je?
Ik bied jou een fulltime functie in een bedrijf met een duidelijke toekomstvisie! Onderdeel van deze functie is ook een consignatiedienst in de avonden, weekenden en op feestdagen.

Waar ga je werken?
Onze opdrachtgever richt zich op het aanbieden van diensten op het gebied van slibontwatering en afvalwaterbehandeling op locatie van de klant.