Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Overheid, Non-profit 


Functiesoort:

Overig


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Walcheren


Salaris indicatie:

€4299 - €5940



Contactgegevens

Adres:

Waterschap Scheldestromen

Kanaalweg 1

4337 PA Middelburg

Nederland


Postadres:

Postbus 1000

4330 ZW Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Ingrid van Bragt

088-2461000



scheldestromen.nl/vacatures

Vacaturenummer:

V202211300019

Solliciteer

Omgevingsmanager HWBP

Waterschap Scheldestromen

Einddatum: dinsdag 30 april 2024

Wat ga je doen?

Je gaat werken aan de voorbereiding en realisatie van de dijkversterkingsprojecten. Je stuurt het omgevingsmanagement van politiek-gevoelige projecten aan.

Je coördineert werkzaamheden en je voert deze ook zelf uit volgens het Integraal Projectmanagementmodel ( IPM). Je werkt samen met je collega’s aan de voorbereiding en de realisatie van projecten. Je concentreert je daarbij op het managen van politiek-bestuurlijke aspecten, stakeholdermanagement, verkeersmanagement, communicatie en conditionering. Je betrekt hierbij  de omgeving, de gebruikers, bewoners en organisaties.
Je monitort adviesproducten op het gebied van omgevingsmanagement, zorgt voor de tijdige analyse ervan en controleert de producten op inhoud. Ook zorg je voor de woordvoering.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

  • Je voert omgevingsanalyses uit om een beeld te krijgen van de omgevingsbelangen die er spelen voor en tijdens de uitvoering van projecten;
  • je coördineert onderzoeken op het gebied van conditionering (o.a. kabels en leidingen, archeologie, natuur, ontplofbare oorlogsresten);
  • je draagt zorgt voor het aanvragen en verkrijgen van alle benodigde vergunningen en voert hierover overleg met de bevoegde overheden;
  • je voert overleg en maakt afspraken met overheden, belangenorganisaties en particulieren om te komen tot een effectieve samenwerking;
  • je beoordeelt alle procedures die relevant zijn voor de projecten en volgt de ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving;
  • je informeert omwonenden en belanghebbenden en handelt vragen af. Je werkt hierbij nauw samen met de communicatieadviseur.

 

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een bruto maandsalaris in schaal 11: € 4.299 ,- tot max. € 5.940,-.
  • je krijgt minimaal 21 vakantiedagen en flexibele werktijden. Ben je een vroege vogel of wil je liever later beginnen? Dat kan allemaal, want je kan werken tussen 07.00 en 19.00 uur.
  • boven op je salaris ontvang je een Individueel Keuze Budget (IKB). Dit is 21% van je brutosalaris. Je bepaalt zelf waar je het aan besteedt, bijvoorbeeld voor extra vakantiedagen of dat je het laat uitbetalen.
  • daarnaast krijg je ook een Persoonsgebonden Basis Budget (PBB) van € 6.000,- per vijf jaar, dat je in kunt zetten voor vitaliteit en loopbaanontwikkeling.
  • je hebt een 36-urige werkweek (fulltime).
  • je krijgt een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband.
  • wij zijn met ons kantoor naast het treinstation van Middelburg uitstekend bereikbaar met het OV. Heb je werkafspraken? Dan zijn er altijd bedrijfsauto’s beschikbaar.
  • vitaliteit is voor ons belangrijk. Wij vergoeden daarom deels je sportschoolabonnement.
  • ook krijg je een laptop, iPad en iPhone.

 

Wie ben jij?

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding.
  • je hebt minimaal twee jaar ervaring in de functie van omgevingsmanager of hieraan gelieerde werkzaamheden.
  • je bent een teamspeler en bent in staat samen met anderen resultaten te behalen.
  • je staat open voor verandering, bent communicatief sterk en kunt goed luisteren.
  • je hebt kennis van relevante procedures en wet- en regelgeving rond het verleggen van kabels & leidingen, natuur, archeologie en ontplofbare oorlogsresten.
  • je hebt gevoel voor politieke, bestuurlijke en maatschappelijke verhoudingen.
  •  

Wie zijn wij?

Waterschappers zijn doeners. Met de voeten -soms letterlijk- in de klei. Iedere Zeeuw is dagelijks afhankelijk van ons werk. En onze rol krijgt nog meer impact als je kijkt naar de enorme uitdagingen door klimaatverandering, zoals de zeespiegelstijging en beschikbaarheid van zoetwater. Om Zeeland veilig te houden en het welzijn van haar inwoners te waarborgen, zoeken wij collega’s die mee willen bouwen aan onze prachtige provincie.

Word jij ook een waterschapper? 

Afdeling Projecten

De afdeling verzorgt de voorbereiding en uitvoering van de
technische projecten op het gebied van wegen, water, dijken en afvalwater. De afdeling bestaat uit drie teams. Dit zijn de teams Projectrealisatie, HWBP-projecten en organisatie bredeprojecten & programma’s en het team Projectmanagement & ondersteuning.

Je wordt geplaatst binnen het team HWBP-projecten en organisatiebrede projecten & programma’s. Dit team is in ontwikkeling vanwege de groeiende HWBP-opgave.

Jij voert hoofdzakelijk werkzaamheden uit voor de IPM-teams die verantwoordelijk zijn voor de voorbereiding en realisatie van de hoogwaterveiligheidsprojecten.

Procedure

Bel ons gerust! Over de functie: Roy van den Broek,  teamleider, 06-57643664.
Over de sollicitatieprocedure: Ingrid van Bragt, recruiter, 06-23640680.

Je kunt je sollicitatiebrief en cv . uploaden via  onderstaande solliciteer-button.
Een digitaal competentieonderzoek maakt onderdeel uit van de procedure.

Val jij onder de indicatie banenafspraak? Ook jij wordt van harte uitgenodigd om te solliciteren op deze functie.