Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Financiële dienstverlening 


Functiesoort:

Automatisering, Internet


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zuid-BevelandContactgegevens

Adres:

ZLM Verzekeringen

Cereshof 2

4463XH Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 70

4460 BA Goes

Nederland


Contactpersoon:

Zie gegevens bij vacature

0113 - 238 277werkenbij.zlm.nl

Vacaturenummer:

V202212150057

Solliciteer

Microsoft-VMware systeemspecialist

ZLM Verzekeringen - ZLM Verzekeringen - Cereshof 2 - Goes

Einddatum: maandag 01 mei 2023

We zijn een groeiend bedrijf met een breed IT-landschap. We zoeken voor ons team Operationeel Beheer een Microsoft-VMware systeemspecialist.  

Verrassend persoonlijk
De wereld van verzekeringen staat bekend om zijn zakelijkheid en papierwerk. Wij zijn daarin verrassend anders. Onze dienstverlening is heel persoonlijk. We doen er alles aan om het beste uit iedereen te halen. Niet voor niks zijn we meerdere keren uitgeroepen tot de beste werkgever van Nederland in de categorie financiële dienstverlening.

Wat maakt je functie als Microsoft-VMware systeemspecialist zo uniek 
Je hebt bij ons de mogelijkheid om te werken in een technisch uitdagende omgeving. Je maakt deel uit van een team waarin je de IT-infrastructuur beheert en projecten realiseert. Van het maken van een technisch plan tot aan de uitwerking ervan. Er liggen mooie uitdagingen op het gebied van informatiebeveiliging en risicomanagement. Ook het up-to-date houden van systemen is aan jou toevertrouwd. Denk verder aan systeemvernieuwing, automatisering van beheertaken en de implementatie van Microsoft 365. Migraties naar de Cloud spelen in de toekomst ook een rol. Kortom: een hele afwisselende functie.

Waar kom je te werken
Onze IT-afdeling bestaat uit zo’n 35 medewerkers en is onderverdeeld in de teams; Operationeel Beheer, Projectenbeheer en de Servicedesk. Je komt te werken binnen team Operationeel Beheer met 16 andere collega’s. Je aandachtsgebieden zijn Windows 10, Windows server 2016, (Azure) Active Directory, VMware vSphere 7 en Citrix systemen. Meedraaien in consignatiediensten en werkzaamheden buiten kantooruren horen er ook bij.  We zijn op zoek naar een collega die fulltime (38 uur) komt werken.

Hoe maak je het verschil
Je bent gedreven om je kennis uit te breiden en volgt technologietrends op de voet. Je werkt aan informatiesystemen die 24x7 diensten verzorgen. Door jouw bijdrage blijven de systemen optimaal draaien zonder risico’s voor onze bedrijfsvoering. Je houdt je graag bezig met technische vraagstukken. Met je analytische vaardigheden weet je snel tot de kern van het probleem en met een oplossing te komen. Hierbij komt je kennis en ervaring van pas:

  • Relevante technische hbo-opleiding.
  • Je hebt kennis als ervaring met Windows (Server), VMware vSphere en Citrix systemen.
  • Als je in het verleden een Microsoft MCSA certificaat hebt behaald is dit een pré.
  • Kennis van Cisco netwerken en NetApp storage oplossingen is een pré.
  • Je hebt een VMware VCP Datacenter Virtualization 2022 certificaat of je bent bereid deze te halen.

Ben je daarnaast breder georiënteerd, reageer dan vooral. Denk hierbij aan:

  • Microsoft Azure Apps & Infrastructure, Comvault Simpana, Cisco CCNA, Fortigate, Checkpoint en/of VoIP systemen.

Je krijgt bij ons alle tijd en ruimte om je verder te ontwikkelen. Je bent vooral een prettige collega om mee samen te werken.

Is dit dé functie voor jou?
Reageer dan meteen! Wil je meer informatie, neem dan contact op met Martijn van der Bliek, teamleider Operationeel beheer. Zijn telefoonnummer is 0113 - 238 857.