Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

FinanciĆ«le dienstverleningĀ 


Functiesoort:

Automatisering, Internet


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zuid-BevelandContactgegevens

Adres:

ZLM Verzekeringen

Cereshof 2

4463XH Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 70

4460 BA Goes

Nederland


Contactpersoon:

Zie gegevens bij vacature

0113 - 238 277werkenbij.zlm.nl

Vacaturenummer:

V202212150058

Solliciteer

Oracle DBA/systeemspecialist

ZLM Verzekeringen - ZLM Verzekeringen - Cereshof 2 - Goes

Einddatum: maandag 03 april 2023

We zijn een groeiend bedrijf met een breed IT-landschap. We zoeken voor ons team Operationeel Beheer een Oracle DBA/systeemspecialist.  

Verrassend persoonlijk
De wereld van verzekeringen staat bekend om zijn zakelijkheid en papierwerk. Wij zijn daarin verrassend anders. Onze dienstverlening is heel persoonlijk. We doen er alles aan om het beste uit iedereen te halen. Niet voor niks zijn we meerdere keren uitgeroepen tot de beste werkgever van Nederland in de categorie financiële dienstverlening.

Wat maakt je functie als Oracle systeemspecialist zo uniek 
Je maakt deel uit van een team waarin je de IT-infrastructuur beheert en projecten realiseert. Van het maken van een technisch plan tot aan de uitwerking ervan. Er liggen mooie uitdagingen op het gebied van (database) beveiliging en het klonen van databases. Maar ook het opzetten en onderhouden van batch verwerkingen. Je houdt je bezig met het optimaal inzetten van onze Oracle systemen. Verder gaat je aandacht uit naar het automatiseren van beheerprocessen en het beheer van Oracle Weblogic. Kortom: een hele afwisselende functie.

Waar kom je te werken
Onze IT-afdeling bestaat uit zo’n 35 medewerkers en is onderverdeeld in de teams; Operationeel Beheer, Projectenbeheer en de Servicedesk. Je komt te werken binnen team Operationeel Beheer met 16 andere collega’s. Afwisselend naast het Oracle database en Weblogic beheer, beheer je ook systemen die draaien op Linux. Daarnaast werk je mee aan het verder automatiseren van beheertaken met tools zoals Red Hat Ansible, Run My Jobs/Cronacle en Oracle fleet patching. Ook ondersteun je de halfjaarlijkse prolongatie en de jaarlijkse pakketkorting. Onze Oracle DBA-ers zijn afwisselend stand-by beschikbaar bij de maandelijkse software releases naar productie. Meedraaien in consignatiediensten en werkzaamheden buiten kantooruren horen er ook bij. We zijn op zoek naar een collega die fulltime (38 uur) komt werken.

Hoe maak je het verschil
Je bent een echte ‘Oracle DBA’. Je specialisatie ligt op de Oracle en Linux infrastructuur. Je bent gedreven om je kennis uit te breiden en volgt technologietrends op de voet. Je werkt aan informatiesystemen die 24x7 diensten verzorgen. Door jouw bijdrage blijven de systemen optimaal draaien zonder risico’s voor onze bedrijfsvoering. Je houdt je graag bezig met technische vraagstukken. Met je analytische vaardigheden weet je snel tot de kern van het probleem en met een oplossing te komen. Hierbij komt je kennis en ervaring van pas:

  • Relevante technische hbo-opleiding.
  • Je hebt zowel kennis als ervaring met Oracle Databases 19C en hoger, Oracle Linux 8 en hoger.
  • Kennis van Oracle Exadata engineered systems is een pré.
  • Kennis van Oracle Weblogic versie 12.2.4 en Oracle Enterprise Manager 13 is ook een pré.
  • Je hebt een Oracle OCA/OCP database administration certificaat en Redhat Linux certificaat (RHCSA) of je bent bereid deze te halen.

Je krijgt bij ons alle tijd en ruimte om je verder te ontwikkelen. Je bent vooral een prettige collega om mee samen te werken.

Is dit dé functie voor jou?
Reageer dan meteen! Wil je meer informatie, neem dan contact op met Martijn van der Bliek, teamleider Operationeel beheer. Zijn telefoonnummer is 0113 - 238 857.