Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO

VMBO

Overig


Branche:

Toerisme, Recreatie, Horeca

Overig


Functiesoort:

Commercieel, Verkoop

Overig


Dienstverband:

Vast

Tijdelijk: uitzicht op vast

Vakantiebaan


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren

n.v.t.


Uren:

Tot 16 uur

16 tot 24 uur

24 tot 32 uur

Meer dan 32 uur

Flexibel


Regio:

WalcherenContactgegevens

Bezoekadres:

Strand90

Strand Domburg 90

4357 ZG Domburg

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Kelly Merison

0118-586650www.strand90.nl/nl/

Vacaturenummer:

V202301200023

Solliciteer

Bijbaan bediening

Strand90 - Strand 90, Domburg

Einddatum: dinsdag 21 maart 2023

Wat ga je doen?

Jij gaat het vaste horecateam van Strand90 ondersteunen tijdens jouw weekenden en vakanties. In deze functie ga je allround meewerken in de bediening. Je neemt dus bestellingen op, serveert deze vervolgens uit en zorgt dat alle tafels opgeruimd en schoon zijn.

We werken met een jong en dynamisch team, waarin een gezellige werksfeer voorop staat. Hoe heerlijk is het nou om op een zomerse dag even van het strand te genieten, vervolgens aan het werk te gaan en af te sluiten met een verkoelend drankje bij de ondergaande zon? Dat kan in deze functie allemaal!

In deze functie kun je je eigen rooster maken: jij geeft op wanneer je beschikbaar bent en wilt werken. Of dit nu één of drie keer per week is, of dat je een aantal weken keihard moet leren en daardoor helemaal niet kunt werken, dat maakt voor ons niks uit. Jij bent een fijne aanvulling op het vaste team.

Dit krijg je van ons:

  • Salaris op basis van jouw leeftijd, ervaring en in overleg;
  • Reiskostenvergoeding van € 0,21 per kilometer;
  • Mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en trainingen;
  • Overige leuke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve verzekeringen, onvergetelijke personeelsfeestjes en kortingen op behandelingen in de spa, overnachtingen of diner!

 

Dit vragen wij van jou:

Je hoeft geen ervaring in de bediening te hebben, want we leren het je graag. Wel vinden we het belangrijk dat jij in de weekenden en vakanties beschikbaar bent en gastvrij bent. Daarnaast is het ook handig dat je naast Nederlands ook een woordje Duits spreekt.
Kom jij bij ons op het strand werken? Solliciteer dan direct door onderstaand formulier in te vullen of door je motivatie te mailen naar info@werkenindomburg.nl t.a.v. Marloes. Voor vragen kun je telefonisch contact opnemen via: 0118-586650.