Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Overig


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

16 tot 24 uur

24 tot 32 uurContactgegevens

Adres:

Admiraal De Ruyter Ziekenhuis ADRZ

's-Gravenpolderseweg 114

4462 RA Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 15

4460 AA Goes

Nederland


Contactpersoon:

PO & O ADRZ

088-1254781www.adrz.nl

Vacaturenummer:

V202301250022

Solliciteer

Doktersassistent poli Kind en Gynaecologie

Admiraal De Ruyter Ziekenhuis ADRZ - Adrz

Einddatum: zondag 19 februari 2023

Functie-informatie
Uren: 24 uur
Dienstverband: 1 jaar met zicht op verlenging
Sluitingsdatum vacature:  19 februari 2023
Je bent verantwoordelijk voor het assisteren van de Medisch Specialist tijdens spreekuren met als doel het bijdragen aan onderzoek en behandeling.

Het assisteren is enerzijds gericht op het wegen en meten van patiënten voorafgaand aan hun afspraak bij de specialist. Anderzijds is het gericht op ontvangen, informeren, begeleiden en voorlichten van patiënten en ouders/begeleiders. Ook het plannen en wijzigen van afspraken en andere administratieve verrichtingen behoren tot het takenpakket. Nog in opkomst is het bieden van ondersteuning in de spreekkamer.

De uitvoering van taken dient efficiënt en effectief te worden verricht zodanig dat de polikliniek hun doelstelling realiseert. De doktersassistent verricht daarnaast zelfstandig werkzaamheden en heeft op medisch inhoudelijk vlak contact met zowel de verwijzers als patiënten.
Naast het werken op de poli kindergeneeskunde is het mogelijk dat je wordt ingezet als Doktersassistent op de poli Gynaecologie.
In deze functie werk je op verschillende Adrz locaties. Adrz heeft een kinderpoli en de poli Gynaecologie in Goes, Vlissingen en Zierikzee. Dit verloopt uiteraard in overleg.

Dit vragen we
- je beschikt over het diploma doktersassistent op mbo-4 niveau;
- je beschikt over goede sociale vaardigheden;
- Je beschikt over goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden;
- je bent oplettend, accuraat en je kan goed samenwerken;
- je bent flexibel inzetbaar;
- je bent bij voorkeur in het bezit van relevante werkervaring.

Dit krijg je ervoor terug
Wij bieden een tijdelijke aanstelling onder voorwaarden van de Cao Ziekenhuizen. De salariëring valt binnen FWG schaal 35: minimaal € 2.028,- en maximaal € 2.972,- op basis van een fulltime dienstverband (36 uur). Je krijgt 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.

Je ontvangt een gunstige reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer. Ook vergoedt Adrz de tolkosten van de Westerscheldetunnel op basis van het T-tagtarief. Je kunt ook gebruikmaken van de Mijn Keuze-regeling van Adrz. Verder krijg je collectiviteitskorting op aanvullende verzekeringen bij zorgverzekeraar CZ of IZZ. Good Habitz online trainingen voor persoonlijke ontwikkeling.

Tot slot bieden we mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld door het volgen van een opleiding. Ook kun je je aansluiten bij onze personeelsvereniging en/of Jong Adrz.

Dit worden je collega's
Op de polikliniek Kindergeneeskunde werken we met kinderartsen samen. Het team bestaat uit 4 diabetesverpleegkundigen, een longverpleegkundige, een urotherapeut, 7 doktersassistenten en een medisch secretaresse. Op de polikliniek Gynaecologie werken we samen met de gynaecologen. Het team bestaat uit 5 doktersassistenten en 2 medisch secretaresse.

En dit je werkgever
De Zeeuwse patiënt maximaal kwaliteit, veiligheid en comfort bieden op medisch gebied van huisarts tot (super)specialistische zorg, waar en wanneer nodig; dat is waar Adrz voor staat. We vinden het daarbij belangrijk om onze afspraken na te komen, realistische plannen te maken, efficiënt te werken en financieel gezond te zijn. Betrouwbaar en gastvrijheid zijn hierbij onze kernwaarden, waarbij de medewerkers het kapitaal zijn van de organisatie.

Meer informatie
Heb je interesse in deze functie? Voor meer informatie kun je terecht bij de Jacqueline den Hollander, Bedrijfskundig manager. Jacqueline is te bereiken via telefoonnummer 06-34463569.

Solliciteren
Door op de knop solliciteren te klikken kun je het online sollicitatieformulier invullen en je sollicitatiebrief en cv uploaden. Binnen 1 week na de sluitingsdatum van de vacature krijg je van ons reactie.

Nieuwe collega’s vragen wij altijd om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Soms vragen we daarnaast om referenties. Referenties gaan altijd in overleg met de sollicitant.

Interne medewerkers die op grond van het Sociaal Plan of in het kader van een re-integratietraject worden herplaatst, hebben bij de invulling van deze vacature een voorrangspositie.