Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Marketing, PR, Communicatie

Overig


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

24 tot 32 uurContactgegevens

Adres:

Juvent

Park Veldzigt 43

4336 DW Middelburg

Nederland


Postadres:

Postbus 140

4330 AC Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Conny Mesu

0118632357www.juvent.nl

Vacaturenummer:

V202301250031

Solliciteer

Communicatiemedewerker

Juvent - Kantoor Park Veldzigt

Einddatum: maandag 13 februari 2023

Wij zijn Juvent, de Zeeuwse jeugdzorgspecialist. Wij stellen alles in het werk om de hulpvraag van jongeren en ouders zo goed mogelijk te beantwoorden en zoeken een

 

Communicatiemedewerker

28 uur

 

om hieraan bij te dragen. Als medewerker van Juvent weet je: jouw werk heeft zin!

 

Jouw zinvol werk

Met passie en kennis zorg je ervoor dat informatie over ons hulpaanbod goed vindbaar is via de juiste kanalen. Bestaande kanalen zoals de website, optimaliseer je waarbij je jouw kennis over zoekmachine-optimalisatie en online marketing direct toepast. Als communicatiemedewerker zorg je zowel intern als extern voor creatieve content, je houdt de social media bij en draait je hand niet om voor het schrijven van een tekst. Een contentkalender is daarbij je vanzelfsprekende leidraad. Je weet je weg snel te vinden in CMS Wordpress en (digitale) opmaakprogramma’s zoals Adobe Photoshop en/of InDesign zijn jou niet vreemd. Tijdens de laatste fase van onze huisstijlverandering zie je een oud logo of oude huisstijl niet over het hoofd en onderneem je direct actie. Waar nodig ondersteun je teams bij deze verandering. Ook draag je zorg voor het uitbreiden van onze beeldbank samen met een fotograaf.

 

Jij bent zinvol omdat

Je in het bezit bent van minimaal een Hbo-diploma richting communicatie of marketing en toe bent aan je eerste of tweede stap in het communicatievak. Je pakt proactief en zelfstandig taken op zoals schrijven en vormgeven, maar werkt ook graag samen met collega hulpverleners of ondersteunende diensten en vakinhoudelijk met de communicatieadviseur. Zowel mondeling als schriftelijk ben je communicatief sterk: je hebt een vlotte pen en schrijft foutloos Nederlands. In het geval van een deadline raak je niet in de stress, maar ga je uit van mogelijkheden en kansen. Op het gebied van communicatie weet je collega’s te stimuleren, te motiveren en te overtuigen door je positieve instelling.

 

Wat je van ons mag verwachten

Juvent is een goede werkgever die jou het professionele vertrouwen geeft en ruimte creëert voor persoonlijke ontwikkeling. De kwaliteit van onze hulpverlening staat of valt met de kwaliteit van onze medewerkers. Met ons eigen opleidingsprogramma Juvent Academie bieden wij onze medewerkers dan ook een grote diversiteit aan vakmodules én persoonlijke ontwikkelingstrainingen. Je kan ook gebruik maken van e-learning via GGZ Ecademy en GoodHabitz. Zo ondersteunt Juvent in individuele en collectieve ontwikkelbehoeften.

 

En verder…

  • belonen we jouw zinvol werk conform cao Jeugdzorg en ben je ingeschaald in functiegroep 9 (minimaal € 2.817,- en maximaal € 4.207,-  bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week).
  • krijg je bovenop je loon 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Ook ontvang je reiskostenvergoeding woon-werkverkeer en volledige vergoeding van de tunnelkosten.
  • is jouw gezondheid belangrijk voor ons. Je krijgt toegang tot ons Ju-Fit programma om vitaal en duurzaam inzetbaar te blijven.
  • als thuiswerken mogelijk is in je functie, faciliteren we jou in een goede thuiswerkplek en een vergoeding.
  • ontvang je iedere maand € 20,- bruto van Juvent als tegemoetkoming zorgverzekering.
  • hebben we een actieve personeelsvereniging.
  • nemen we je in eerste instantie aan voor een jaar, met daarna de mogelijkheid op een vaste aanstelling. Je krijgt een contract voor minimaal 28 uur per week.

 

Leer je toekomstige collega kennen

Wil je er achter komen hoe je werkdag er uit kan komen te zien? Neem dan contact op met je toekomstige collega Annemieke Martens via mail amartens@juvent.nl of bel 06-57 62 17 60. Met veel enthousiasme vertelt ze jou meer over de functie, organisatie en plek waar je komt te werken.

 

Herken jij jezelf?

Wacht niet te lang met solliciteren en stuur gemakkelijk jouw motivatie en CV naar ons door op de knop ‘Solliciteer’ te drukken. Doe dit in ieder geval voor 13 februari. De sollicitatiegesprekken staan gepland op donderdagmiddag 16 februari in Middelburg.

 

We hechten veel waarde aan jouw privacy. Daarom verloopt alle communicatie via een beveiligd sollicitatieportaal.