Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg

Uitvoerend, Productie


Dienstverband:

Vast

Tijdelijk

Tijdelijk: uitzicht op vastContactgegevens

Adres:

Zorgstroom

Breestraat 15

4331 TS Middelburg

Nederland


Postadres:

Postbus 323

4330 AH Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

P&O Zorgstroom

0118-684000www.werkenbijzorgstroom.nl

Vacaturenummer:

V202301250032

Solliciteer

Helpende plus Hof 't Seijs

Zorgstroom - Hof 't Seijs

Einddatum: vrijdag 24 februari 2023

Jouw werk

Middenin de wijk De Griffioen ligt Hof ’t Seijs, één van de locaties van Zorgstroom waar drie verschillende vormen van "wonen met zorg" samenkomen. De locatie bestaat uit 18 plaatsen voor verpleeghuiszorg, 30 appartementen voor Volledig Pakket Thuis en een afdeling voor tijdelijk verblijf (TV) met 15 appartementen. Voor de afdeling Volledig Pakket Thuis (VPT) zijn wij op zoek naar een nieuwe collega Helpende Zorg en Welzijn plus. De mensen wonen hier zelfstandig en geven zelf invulling aan de dag. Op deze afdeling kom je bij de mensen thuis binnen een intramurale setting. Er wordt gewerkt in twee kleine teams, deze functioneren gezamenlijk als één team.

Als Helpende Zorg en Welzijn plus bied je cliënten ondersteuning in hun persoonlijke verzorging. Jij zorgt ervoor dat de cliënt zijn dag goed kan beginnen en je zorgt voor een passende dagbesteding waarbij de cliënt invulling kan geven aan interesses, hobby’s en een sociaal leven. Daarom zoeken wij voor deze functie iemand die affiniteit heeft met welzijn. In je werk staat centraal dat de cliënten de eigen regie zoveel mogelijk behouden. Zelfredzaamheid van de cliënt wordt gestimuleerd bij alle activiteiten, zodat terugkeer naar de eigen thuissituatie mogelijk is. Je vindt het fijn om een prettige sfeer te creëren en je hebt plezier in het maken van contacten met familieleden en mantelzorgers. Als Helpende Zorg en Welzijn plus behoort ook het uitreiken en toedienen van medicatie tot je takenpakket. Je werkt in verschillende diensten, zowel ochtend, avond en de weekenden. Er wordt twee maanden vooruit geroosterd, zo weet jij precies waar je aan toe bent.

Voordat je verder gaat lezen over wat wij van jou verwachten en wat wij jou bieden, vertellen wij wát werken bij Zorgstroom zo leuk maakt! Om te beginnen krijg jij een baan die nooit saai wordt en met veel ruimte voor initiatieven. Ook bieden wij een meerkeuzesysteem aan met toffe opties zoals het fietsplan, extra verlof of kinderopvangkosten. Wil je nóg meer leren? Zorgstroom heeft een digitaal leerplein met een groot aanbod waar iedere collega gebruik van kan maken. Buitenom al dit leuks, krijg je bij ons een medewerkerspas waarmee je bij ruim 150 lokale ondernemers korting krijgt.

Wat bieden wij?

 • Een contract voor 7 maanden, maar onze intentie is om dit bij goed functioneren z.s.m. om te zetten naar onbepaalde tijd
 • Een salaris conform de cao VVT, inschaling voor de functie van Helpende Zorg en Welzijn Plus inschaling in FWGT 30 (maximaal €2.717,16 bruto per maand bij een fulltime dienstverband)
 • Passen de uren in deze vacature niet bij jouw mogelijkheden, we bespreken dit graag met je!
 • Vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,3%)
 • Reiskosten vergoeding (op basis van de cao VVT)
 • Heb je een zorgverkering bij CZ of IZZ? Dan ontvang je collectiviteitskorting op de aanvullende verzekeringen
 • Pensioenopbouw via het pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • Een arbeidsongeschiktheidsverzekering tegen een lage premie waarmee je verzekerd bent tegen de financiële risico’s van arbeidsongeschiktheid.

Wat breng jij?

 • Een afgeronde opleiding Helpende Zorg en Welzijn op niveau 2, met een certificaat Helpende Plus
 • Iemand met geduld, inlevingsvermogen en je maakt makkelijk een praatje
 • Je denkt mee en staat open voor verbetering
 • Je kunt zowel zelfstandig als in een team kan werken.

Meer informatie nodig?

Deze vacature heeft geen sluitingsdatum, graag ontvangen wij jouw reactie. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Alphons Koolen (Teamcoach) telefoon 06-10654409.