Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Overig


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter


Uren:

Meer dan 32 uurContactgegevens

Bezoekadres:

Randstad

Goes / Middelburg / Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Randstad Zeeland

0113-274800, 06 296 23 297www.randstad.nl

Vacaturenummer:

V202301250033

Solliciteer

Storingsmonteur

Randstad - Westdorpe

Einddatum: vrijdag 24 februari 2023

Functieomschrijving

Het onderhouden van de productielijnen en de opzaklijnen. Jij bent de storingsmonteur op de werkvloer die deze werkzaamheden oppakt. Terwijl je op de werkvloer staat verhelpt je storingen en voer je onderhoudwerkzaamheden uit aan de machines op problemen te voorkomen. Samen met je collega houdt je de installaties in topvorm. Dus heb jij kennis van pneumatiek en elektra, solliciteer snel onderaan de pagina.

wat bieden wij jou
 • Een goed uurloon bespreekbaar
 • bespreekbaar
 • Zorgen voor betrouwbare en goed werkende machines
 • Een goed en hecht team
 • Hoogseizoen 2/3 ploegen, laagseizoen dagdienst
 • Werkdag van 7,5 uur
wie ben jij

Een productie mag niet stil vallen omdat de machines niet functioneren. Daarom kan jij omgaan met deze verantwoordelijkheid. Heb jij een opleiding afgerond in de richting van elektrotechniek, elektromechanica of gelijkwaardig dat zit je goed. Enige werkervaring als storingsmonteur is wel gewenst.

Verder:

 • Toon je graag initiatief en help je waar het nodig is;
 • Staat veiligheid bij jou voorop;
 • Heb je een goed technische inzicht en denk je in oplossingen;
 • Ben je goed in plannen want het onderhoud moet afgestemd worden met het productie team.
 • Beheers je de Nederlandse of Engelse taal.
wat ga je doen

Op de werkvloer ben je pro-actief om ervoor te zorgen dat de machines goed draaien en goed worden onderhouden. Dit doe je door preventieve en correctieve reparatie werkzaamheden. Je bent verantwoordelijk om diverse elektrische, pneumatische en
besturingstechnische storingen aan de productielijnen en opzaklijnen te verhelpen en . Planmatig werken is belangrijk. Daarom maak je samen met de maintenance coördinator een plan van aanpak. Het is een job waar je echt het verschil kan maken want geen goed werkende machines is ook geen goede productie.

Je werkt niet alleen. Samen met je collega de onderhoudsmechancien vorm je een team. Daarnaast ben je natuurlijk onderdeel van het hele bedrijf. Werkleding en gereedschap krijg jij van het bedrijf.

waar ga je werken

Het bedrijf produceert wateroplosbare NPK (poedermeststoffen) en levert deze aan haar klanten die actief zijn in de bloementeelt, landbouw, gras, groeimedia en op de markt voor consumenten wereldwijd.

sollicitatie

Dus wil jij ervoor zorgen dat de machines goed worden onderhouden en de productie blijft draaien? Reageer dan snel voor je het weet is de vacature ingevuld.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!