Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Techniek, Bouw, installatie

Agri, Landbouw, Visserij


Functiesoort:

Techniek

Uitvoerend, Productie

Overig


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zuid-BevelandContactgegevens

Bezoekadres:

VSS Machinebouw BV

Ovezandseweg, 6a

4436RE Oudelande

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Arjan Verpoorte

+31 113 567050www.vssmachinebouw.com

Vacaturenummer:

V202302060051

Solliciteer

Monteur Landbouwmechanisatie

VSS Machinebouw BV - Oudelande

Einddatum: vrijdag 31 maart 2023

VSS Machinebouw is op zoek naar een Monteur Landbouwmechanisatie. Wij produceren geavanceerde landbouwmachines in eigen beheer, van ontwerp tot oplevering. Met jouw kennis van mechanische, elektronische, hydraulische systemen en aandrijftechniek voer jij diverse assemblage en test werkzaamheden aan de machines uit. Dat doe je in een team van enthousiaste, ervaren monteurs in een overzichtelijke montagehal met de nieuwste gereedschappen.

Dit zijn wij
Een toonaangevende fabrikant van landbouwmachines in het Zeeuwse Oudelande, dát is VSS Machinebouw. Onder de merknamen VSS Agro en VSS AMAC maken wij een groot aantal hoogwaardige en innovatieve landbouwmachines en producten voor een brede klantenkring over de hele wereld. Wij zijn specialist in grondbewerkings- en oogsttechniek voor verschillende oogsten zoals uien, aardappels, bieten, tarwe en meer. 

Dit ben jij
Jij bent een zelfstandige en ervaren monteur, die zijn kwaliteit en expertise inzet op onze montage afdeling. Je hebt in ieder geval een relevante technische MBO opleiding afgerond. Daarnaast ben je positief ingesteld, werk je het liefst in teamverband en denk je graag mee in oplossingen. Enkele malen per jaar voer je werkzaamheden op locatie uit, zowel in binnen- als buitenland.

Functie eisen:

  • Afgeronde technische MBO opleiding niv. 3 of 4
  • Relevante werkervaring met montagewerkzaamheden in de machinebouw en kennis van landbouwmachines is een pré
  • Je bent zelfstandig en dienstverlenend ingesteld, gericht op samenwerking
  • Je bent woonachtig in de regio
  • Je zet altijd nét dat stapje extra om de machines op tijd gereed te krijgen

 

Wij bieden
Een veelzijdige functie in een stabiele, informele en ambitieuze organisatie, waarin de lijnen kort zijn en meedenken gewaardeerd wordt. Daarnaast zijn er volop kansen om jezelf te ontwikkelen binnen ons bedrijf. Met 25 vakantiedagen en 13 atv dagen is er voldoende tijd voor vakantie en privézaken. Natuurlijk is er ook ruimte voor plezier; vrijdagmiddagborrels en gezellige teamuitjes staan regelmatig bij ons op de kalender. Jouw salaris en arbeidsvoorwaarden zijn geheel conform de CAO Metaal & Techniek (Kleinmetaal).

Reageren
Enthousiast geworden over de functie Monteur Landbouwmechanisatie? Stuur dan snel jouw motivatiebrief met cv naar vacature@vssmachinebouw.com of gebruik onderstaande solliciteer-button.

Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Arjan Verpoorte (directeur) via bovenstaand e-mailadres of op telefoonnummer 0113-567050.

Acquisitie n.a.v. deze vacature is niet gewenst. Sollicitanten met oprechte interesse in onze functies en het bedrijf worden juist erg op prijs gesteld!