Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Horeca, Toerisme, Recreatie


Functiesoort:

Automatisering, Internet


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter


Regio:

Zuid-BevelandContactgegevens

Adres:

Roompot Vakanties

Schuverweg 2

4460 AA Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 6

4460 AA Goes

Nederland


Contactpersoon:

HR Roompot Vakanties

0113-820781werkenbijroompot.nl

Vacaturenummer:

V202302070041

Solliciteer

Manager IT Development

Roompot Vakanties - 4462HK, Goes

Einddatum: zaterdag 08 april 2023

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging of de volgende stap binnen jouw IT carrière? Lee dan verder!

Even voorstellen...
Als Manager IT Development ben jij het aanspreekpunt en de eindverantwoordelijke voor het resultaat van de afdeling IT Development. De afdeling voorziet de ruim 2000 medewerkers van Roompot in samenspraak met verschillende leveranciers van nieuwe ontwikkelingen en aanpassingen op het gebied van IT. Je begeleid en coacht jouw team, denkt aan de commerciële belangen en draagt bij aan het behalen van de organisatiedoelen. Jij gaat opzoek naar structurele (proces)verbeteringen, om via deze weg efficiënt te werk te gaan. Jij omarmt de groei die Roompot doormaakt en weet hier met jouw afdeling het beste uit te halen.

Zo ziet jouw werkdag er bij ons uit...
Als Manager IT Development zijn jou werkdagen voornamelijk op ons spiksplinternieuwe hoofdkantoor in Goes, een dag thuiswerken kan uiteraard ook. Dagelijks weet jij het beste uit je team te halen door een coachende rol aan te nemen en constant de dialoog aan te gaan met jou team. Dit doe je onder het genot van een lekker bakje koffie in één van onze pantry’s, maar ook door het voeren van beoordelings- en functioneringsgesprekken.

Je hebt een lange termijnvisie. Wanneer het op (Scrum) processen aankomt zijn optimalisatie & efficiency de eerste woorden die in jou opkomen. De Product Owners in je team inventaiseren de wensen van de organisatie m.b.t. het applicatie landschap & processen en vertalen deze samen met de Business Analisten en de diverse leveranciers naar structurele oplossingen en aanpassingen. Je zorgt er gezamenlijk voor dat deze oplossingen en aanpassingen toekomstig bestendig zijn, mede door stil te staan bij de schaalbaarheid hiervan en weet deze goed te borgen binnen de organisatie. Deze borging vindt o.a. plaats bij onze collega’s van IT Support. Door mee te denken en door het stellen van de juiste vragen & prioriteiten weet jij met een helicopterview het overzicht te bewaken.

Doormiddel van verschillende dashboards weten je teamleden de zaken goed in kaart te brengen en kunnen de stakeholders goed op de hoogte gehouden worden.

Samen met Marcel onze kersverse Head of IT formuleer je doelen en KPI’s voor jou afdeling en maak jij deze met waar nodig sturing waar.

Wat kun je van ons verwachten?
 • Een markt conform salaris (afhankelijk van opleiding en werkervaring);
 • Een dienstverband van 38 uur;
 • Een jaar contract met uitzicht op een vast contract;
 • Reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer (vanaf 5 km enkele reis) of een ov-reiskostenvergoeding; Kosten voor het reizen met openbaar vervoer vergoeden we volledig o.b.v. abonnement. Er is een bushalte direct voor de deur van ons hoofdkantoor, dus naar je werk reizen met OV is gemakkelijk en snel.;
 • 25 vakantiedagen (o.b.v. 38 uur p.w.), waarbij je ieder jaar extra dagen opbouwt;
 • 8% vakantietoeslag;
 • Opleidingsmogelijkheden via Roompot Academy;
 • Regelmatig gratis vers fruit op kantoor;
 • Een personeelspas waarmee jij en je familie korting krijgen op een verblijf bij Roompot en waarmee jullie gratis gebruik mogen maken van bijvoorbeeld het zwembad en het minigolf.

Wie ben jij?
Jij bent een echte peoplemanager. Met jou ervaring weet jij het beste uit jouw team te halen. Communicatief ben je sterk en weet je snel te schakelen tussen verschillende stakeholders. Je bent analytisch sterk en weet samen met je team de ontwikkelingen naar de next level te tillen. Ook weet jij ieder mee te krijgen met eventuele veranderingen binnen Roompot. Daarnaast beschik je over het volgende;
 • HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 3-5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Je bent op zoek naar een dienstverband van 38 uur;
 • Affiniteit met en gewerkt binnen IT Development;
 • Je bent bekend met Scrum/ Agile;
 • Kennis van procesverbetering en automatisering.

Jouw bestemming
Jouw bestemming als Manager Development is op onze afdeling IT Support & Development. Je komt te werken binnen een jong en enthousiast team. Dit groeiende team bestaat o.a. uit Business Analisten, Product Owners en Configuratie Specialisten die op professionele wijze zorgen voor applicatie & proces ontwikkelingen en aanpassingen binnen het gehele applicatielandschap van Roompot.

Zien we jou snel?