Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO

MBO


Branche:

Zakelijke dienstverlening

Financiële dienstverlening 


Functiesoort:

Administratief, Secretarieel

Financieel, Accounting


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

WalcherenContactgegevens

Bezoekadres:

ZIB Investments Beheer B.V.

Poelendaelesingel 12

4335 JA Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Josine de Gier

0118 - 65 22 70www.zibinvestments.nl

Vacaturenummer:

V202302080041

Solliciteer

Financieel Controller

ZIB Investments Beheer B.V. - Poelendaelesingel 12, 4335 JA Middelburg

Einddatum: zondag 30 april 2023

De functie
Als Financieel Controller is het jouw taak om de financiële huishouding te beheersen en de operationele processen en controles te verbeteren. Je houdt je voornamelijk bezig met de planning- en control cyclus, die bestaat uit financiële rapportages, investeringsanalyses, cashflowprognoses, waarderingen, begrotingen, jaarrekeningen en meerjarenplanningen. Je verzorgt tijdige verstrekking van driemaandelijkse rapportages voor de directie en de toezichthouders (AFM en DNB). Hierbij volg je de geldende wet- en regelgeving op gebied van financiële verslaglegging en de wettelijke kaders waarbinnen wij onze werkzaamheden onder de vergunningen verrichten. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor de externe accountant.

Verder hou je toezicht op, en spring je waar nodig bij, in de tijdige verwerking van de administraties door de financieel medewerkers en de verzorging van deponeringen, BTW- en VPB-aangiftes.

Ten behoeve van nieuwe financieringsinitiatieven denk je mee over de optimale invulling voor de onderneming en het te realiseren rendement voor de externe investeerders. Je bent betrokken bij de due diligence trajecten voor nieuwe proposities.

Jouw profiel

  • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding in bedrijfseconomie of accountancy en een minimale werkervaring van 3-5 jaar in een vergelijkbare functie.
  • Je bent een volwaardig gespreks- en sparringpartner en je hebt ervaring met het adviseren van directies en management. Je houdt ervan om jezelf verder te ontwikkelen en mee te groeien met de groei van de onderneming.
  • Uitstekende interpersoonlijke vaardigheden met het vermogen om te motiveren en samen te werken in een hecht team.
  • Je kunt goed omgaan met deadlines.
  • Software vaardigheden (MS Office, Exact Online, Blue10).
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
  • Je beschikt over een rijbewijs en eigen vervoer.
  • Je bent bij voorkeur minimaal 24 uur beschikbaar, waarvan in ieder geval 1 dag op kantoor aanwezig. (Uitbreiding naar 38 uur behoort ook tot de mogelijkheden.)

 

Wie zijn wij
ZIB Investments is een financiële organisatie, kantoorhoudend in Middelburg, en actief in het aanbieden en beheren van verschillende beleggingsmogelijkheden voor investeerders. In de meer dan 20 jaar dat wij actief zijn, hebben wij een sterk trackrecord met ruim 30 projecten opgebouwd. In 2022 hadden we ruim € 200 miljoen onder beheer. Onze speerpunten zijn persoonlijke aandacht en betrokkenheid. Met de hulp van ruim 2.500 investeerders is in de afgelopen jaren geïnvesteerd in diverse projecten door middel van beleggingsfondsen, crowdfunding en de uitgifte van obligaties. Wij richten ons op investeringen in zorgvastgoed, ouderenhuisvesting, recreatief vastgoed en private equity fondsen. Onze activiteiten zijn ondergebracht in verschillende vennootschappen waarvoor we beschikken over de benodigde vergunningen van de AFM (Autoriteit Financiële Markten) en DNB (De Nederlandsche Bank).

Wat we bieden
Je komt bij ZIB Investments te werken in een jong en enthousiast team met informele sfeer. Vervelen zul je je niet bij ons, want wij zijn actief op een breed terrein en dat maakt je werk zeer gevarieerd. Wij bieden een goed salaris en de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. Kortom, een prettige werkplek.

Interesse?
Zoek jij een nieuwe uitdaging? Stuur dan je motivatie en CV t.a.v. Marjolein Hage via info@zibinvestments.nl of via de button. Meer informatie over onze organisatie vind je op www.zibinvestments.nl.