Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Horeca, Toerisme, Recreatie


Functiesoort:

Klantenservice, Callcenter, Receptie


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter


Regio:

Zeeuws-VlaanderenContactgegevens

Adres:

Roompot Vakanties

Schuverweg 2

4460 AA Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 6

4460 AA Goes

Nederland


Contactpersoon:

HR Roompot Vakanties

0113-820781werkenbijroompot.nl

Vacaturenummer:

V202302090014

Solliciteer

Leisure & entertainment medewerker

Roompot Vakanties - 4511RG, Breskens

Einddatum: maandag 10 april 2023

Dansen, springen, zingen.. Entertainen zit in jouw bloed en dat straal jij ook uit. In de functie van leisure & entertainment medewerker is geen dag hetzelfde en past jou daarom goed!

Even voorstellen...
Als ras-entertainer kan jij goed je ei kwijt in deze ontzettend leuke functie als leisure & entertainment medewerker op Zeebad. Jij stuitert van de energie en weet als geen ander hoe je de kinderen op het park kan vermaken.

Zo ziet jouw werkdag er bij ons uit...
Jouw werkzaamheden zijn ontzettend divers. De Kids Club is jouw domein! Hier worden dagelijks de mooiste creaties gemaakt door de kinderen, de lekkerste brownies gebakken of de coolste vogelhuisjes in elkaar getimmerd. Buitenom de activiteiten in de Kids Club ben jij op zomerse dagen vaak ook buiten te vinden, om daar leuke outdoor activiteiten op touw te zetten.

Verder ben jij een echt podiumbeest en schroom jij niet om Koos Live (de minidisco) te presenteren als echte entertainer. Naast alle diverse activiteiten waarbij jij ondersteunt, help jij ook onze gasten bij de verhuurbalie, waar jij een ruim assortiment aan verhuurobjecten aanbieden zal. Hieronder vallen onder andere fietsen en onze E-choppers.

Heb jij daarnaast nog creatieve ideeën? Maak deze dan kenbaar bij onze manager leisure & entertainment Robin. Samen kunnen jullie met het gehele team zorgen voor een ultieme beleving bij onze gasten.

Wat kun je van ons verwachten?
  • Je salaris is tussen de €2.034,54 en €2.438,19 bruto per maand op basis van 38 uur (afhankelijk van jouw opleiding en ervaring);
  • Fulltime/Parttime baan binnen een gezellig, collegiaal en hardwerkend team;
  • Ruimte voor al jouw goede ideeën en mee te denken over de invulling van het programma;
  • Je krijgt je kosten van je reis terug met €0,21 per km (vanaf 5 km enkele reis);
  • 25 vakantiedagen (op basis van 38 uur);
  • 8% vakantiegeld;
  • Personeelspas met leuke voordelen waar je gebruik van kan maken samen met familie en vrienden. Gratis of met korting een dagje naar bijvoorbeeld het zwembad, de bowling en de wellness;
Wie ben jij?
De functie van Leisure & Entertainment medewerker is uiteraard niet voor iedereen weggelegd. Kun jij onderstaande punten afvinken? Dan voegen wij jou toe aan ons gezellige entertainment team!
  • Jij kunt jezelf goed in Koos (onze mascotte) verplaatsen;
  • Jij zit vol met leuke, nieuwe ideeën om onze gasten te entertainen;
  • Met onze buitenlandse gasten communiceren eng? Nee, jij ziet het als een uitdaging om iedereen bij jouw show of een activiteit te betrekken!
Jouw bestemming
Je waant je in een werkomgeving met een fijne vakantiesfeer op ons ruim opgezette vakantiepark Zeebad aan de Zeeuws-Vlaamse kust in Breskens. Voor onze gasten is het puur genieten. Lekker uitwaaien en relaxen op het Noordzeestrand of zwemmen in het gezellige, overdekte zwembad. Werken in de horeca is voor onze medewerkers net zo fijn! Bij Zeebad zijn er volop mogelijkheden; dit geldt voor onze gasten en zeker ook voor jou als nieuwe medewerker!

Elke dag is een feestje op Zeebad!