Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO

HBO


Branche:

ICT, Telecom

Zakelijke dienstverlening

Dienstverlening

Overig


Functiesoort:

Automatisering, Internet

Consultancy, Advies

Design, Creatie, Journalistiek

Overig


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Ervaren


Uren:

Flexibel


Regio:

WalcherenContactgegevens

Bezoekadres:

Maxxton

Kousteensedijk 5

4331 JE Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Career @ Maxxton.com

0118-671010www.maxxton.com

Vacaturenummer:

V202303070007

Solliciteer

Product Designer

Maxxton - Kousteensedijk 5 middelburg

Einddatum: woensdag 31 mei 2023

Ken je Siblu, EuroParcs, Roompot, Vodatent en Vacansoleil al? Super goed! Deze prachtige organisaties werken namelijk allemaal met Maxxton.

Via onze software-as-a-Service voor vakantieparken, campings en vakantiehuizen worden er jaarlijks 1.000.000+ reserveringen op een uiterst efficiënte wijze verwerkt via het cloud-based platform. Binnen Maxxton Software hebben wij verschillende oplossingen ontwikkeld en volledig geïntegreerd zoals onze Customer Care module, Webmanager en veelvoud aan koppelingen via de open REST API en de operations App voor de Technische- en Huishoudelijke dienst.

Wij zijn de ontwikkelaars van toonaangevende functionaliteiten en zijn dé strategische partner van onze klanten en dagelijks in gesprek om processen te automatiseren en efficiënter in te richten en daarmee fouten te voorkomen en kosten te besparen.

Nu we de marktleider in Nederland zijn, groeien we verder richting Europees marktleider. We hebben grote ambities en vragen jou om mee te groeien met Maxxton als onze:

 

Product Designer

 

Jouw rol binnen Maxxton

We zijn op zoek naar een ervaren Product Designer om ons team te versterken en onze SaaS-oplossing naar een nieuw niveau van gebruikerservaring te brengen.

Je bent als geen ander in staat om complexe informatie te evalueren en te analyseren, en je hebt een natuurlijk verlangen om gebruikers te helpen dingen te begrijpen die moeilijk te bevatten zijn.

Als je een passie hebt voor het ontwerpen van een best-in-class softwareplatform dat complexe vragen oplost die er toe doen en gebruikers verbaast met eenvoud en gebruiksgemak, dan is deze baan iets voor jou.

Als Product Designer ben je verantwoordelijk voor één of meerdere producten en werk je  hands-on om een snelle, slimme en boeiende gebruikerservaring op ons platform te garanderen.

 

De rol van Product Designer vraagt om:

  • Een bachelordiploma in de relevante technische richting
  • Circa 2+ jaar ervaring in de branche als invloedrijke Product Designer 
  • Een bewezen vermogen om complexe onderwerpen snel te leren en te begrijpen
  • Een duidelijke en open communicatie met je collega's
  • Een voorliefde voor data en je kunt analysetools gebruiken om te begrijpen hoe jouw ontwerpen mensen op grote schaal beïnvloeden

 

Maxxton biedt jou:

  • De kans om jezelf verder te ontwikkelen
  • Een uitdagende en ambitieuze werkomgeving in een jonge en dynamische organisatie
  • De mogelijkheid om zowel thuis als op ons mooie kantoor in Middelburg te werken

 

Ben jij de Product Designer die wij zoeken? 

Stuur je CV en korte toelichting naar Caroline en je kunt ons bereiken op 0118-671010. Wie weet ben jij volgende week bij ons op kantoor in Middelburg om de mogelijkheden te bespreken. Of gebruik onderstaande solliciteer-button.