Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Onderwijs


Dienstverband:

Tijdelijk


Regio:

Tholen & St. PhilipslandContactgegevens

Bezoekadres:

Stichting Openbaar Primair Onderwijs Tholen OcTHO

Hof van Tholen 10

4691 DZ Tholen

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Anneloes Bil

0682755623www.octho.nl

Vacaturenummer:

V202303140024

Solliciteer

Onderwijsassistent Taalklas

Stichting Openbaar Primair Onderwijs Tholen OcTHO

Einddatum: zaterdag 13 mei 2023

e culturen en kun je daar non-verbale communicatie voor inzetten? Vind jij het leuk als geen dag hetzelfde verloopt en je soms snel je eigen handelen daarvoor moet aanpassen? Dan ben je bij de Taalklas aan het goede adres. Wij zijn op zoek naar jou! De vacature is voor 0,5 - 0,6250 wtf en is per heden in te vullen.

 

Onze school

De Taalklas is gevestigd op het eiland Tholen en is dé plek voor primair onderwijs voor nieuwkomers op het eiland. In een periode van gemiddeld 1,5 jaar krijgen de leerlingen vier ochtenden per week les van leerkrachten met expertise in NT2 en trauma-sensitief lesgeven. In de middaguren gaan de leerlingen terug naar hun stamschool in de omgeving waar zij wonen en daar volgen zij zoveel mogelijk het reguliere programma.

 

Hoe jij kunt bijdragen als onderwijsassistent

Als onderwijsassistent bied je leerlingbegeleiding en onderwijsondersteuning. Je kunt je inleven in de bijzondere behoeften van leerlingen en weet een veilige omgeving te creëren, zodat het zelfvertrouwen van de leerlingen kan groeien. In afstemming met de leerkracht werk je aan zelfstandigheid en sociaal-emotionele zelfredzaamheid en begeleid je de leerlingen bij het leren van de Nederlandse taal. Je signaleert en corrigeert (on)gewenst gedrag. Je draagt zorg voor het op orde houden en klaar zetten van het lesmateriaal.

 

Jouw kracht

Je hebt affiniteit met de doelgroep en kiest hier bewust voor. Je hebt empathisch vermogen en kan flexibel omgaan met planningen. Je kan goed luisteren en actief taalgebruik stimuleren bij leerlingen.

 

Onze kracht

  • Een werkplek in een gedreven team dat de kinderen tot ontwikkeling laat komen, zowel in het leren als in persoonlijke ontwikkeling
  • Gezamenlijke passie voor ons vak
  • Begeleiding aan startende leerkrachten
  • Een waarderende gesprekkencyclus waarbij jij de regie neemt
  • Inschaling in schaal 4 conform CAO PO

 

Solliciteren!

Je kunt jouw CV sturen naar Anneloes Bil, staffunctionaris P&O, via personeel@octho.nl of via de website.