Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Techniek, Bouw, installatie


Functiesoort:

Techniek


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Tholen & St. PhilipslandContactgegevens

Bezoekadres:

Van Meer

Welgelegen 4

4691 SJ Tholen

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Cathelijn Loeff

0166-602010www.vanmeer.nl

Vacaturenummer:

V202303140078

Solliciteer

Meet- en Vibratiespecialist

Van Meer - Tholen

Einddatum: zaterdag 13 mei 2023

Meten is weten! Zijn analyseren, concluderen en adviseren woorden die je op het lijf geschreven zijn? Lees dan snel verder wat je in de afwisselende functie van Meet- en Vibratiespecialist gaat doen!

 

Wat ga je doen;

Als Vibratiespecialist ben je werkzaam bij onze klanten op locatie. In deze zelfstandige functie ben je dagelijks bezig met het verrichten van diverse metingen en inspecties aan alle soorten roterend equipment. Hierbij kun je denken aan elektromotoren en ventilatoren tot aan pompen en tandwielkasten. Door jouw kennis van de machines gecombineerd met moderne meet- en inspectietechnieken adviseer jij de klant in het voorkomen en oplossen van problemen met hun machinepark. Jouw metingen en analyses verwerk je in een rapport én ben je het gezicht van onze organisatie. 

Onze klanten zijn grote industriële en maritieme organisaties en verspreid over Nederland en België. Wij zorgen uiteraard voor een goed uitgeruste bus voorzien van alle middelen en gereedschap om je werk tot in de puntjes te kunnen doen. Service verlenen zit in je bloed en je kunt goed omgaan met de zelfstandigheid die de functie met zich meebrengt.

 

Wat neem je mee;

Je bent nieuwsgierig en vindt het interessant om op diverse locaties werkzaam te zijn. Met jouw interesse in techniek ben je altijd bereid om nieuwe dingen te leren. In deze functie ben je afwisselend met je handen en achter de computer aan het werk.

 

Verder heb je;

 • Een technische opleiding op MBO niveau;
 • Kennis en ervaring met onderhoud, inspectie, diagnose- en meettechnieken;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

 

Wat wij je bieden;

Van Meer is een familiebedrijf met een internationaal karakter. We zijn een sterk groeiende organisatie met gemotiveerde collega’s. Een professioneel bedrijf met een informele sfeer waar regelmatig leuke personeelsactiviteiten worden georganiseerd. Je komt te werken in een modern en licht gebouw van alle gemakken voorzien. Hierbij kun je denken aan ruime en lichte werkplekken die voorzien zijn van alle benodigde accessoires.

Het vergroten van onze kennis en kunde staat hoog in het vaandel. Je krijgt van ons alle ruimte om je expertise toe te passen én te vergroten. We hebben dan ook diverse scholingsprogramma’s waarmee je jezelf verder kunt ontwikkelen. Veiligheid is voor ons erg belangrijk. We hebben een 5S programma binnen Van Meer, waarin alle collega’s zelfstandig verbeteringen kunnen voorstellen

 

Verder bieden we je;

 • Een hele leuke baan als Meet- en Vibratiespecialist ;
 • We betalen een goed salaris wat gangbaar is in de sector;
 • Reiskostenvergoeding;
 • 27 vakantiedagen;
 • 13 ADV dagen;
 • Smartphone met zakelijk abonnement;
 • Gezellig en informeel team wat jong van geest is;
 • Uitgebreid scholingsprogramma;
 • Deelname aan personeelsactiviteiten.

 

Wie zijn wij;

Van Meer is een system integrator en serviceprovider van elektrische en mechanische aandrijfsystemen voor verschillende industriesectoren en marine. Onze kernactiviteit is vierledig: we zorgen voor de engineering, de implementatie, het onderhoud en het beheer van elektrische en mechanische installaties en dat gedurende hun volledige levensduur. Het hebben van deze kennis en kunde onder één dak is wat Van Meer uniek maakt.

Onze organisatie is in 1991 opgericht door Rob van Meer en vandaag hebben we vestigingen in Nederland en België. We zijn voornamelijk actief in de Benelux en EMEA en zijn specialist op het gebied van:

 • Rotating equipment: onderhoud en nieuwlevering van elektromotoren, generatoren, tandwielkasten, ventilatoren en pompen.
 • Drives: nieuwlevering en onderhoud van frequentieomvormers, panelenbouw, aandrijfsystemen en turnkey oplossingen.
 • Field Services: ondersteuning op locatie voor onder meer trillings-, diagnostische, infrarood en elektrische metingen, balanceringen en pomp- , ventilator- en tandwielinspecties.

 

Enthousiast geworden over deze functie? Dan ontvangen we graag je actuele cv op vacature@vanmeer.nl

 

Heb je vragen of wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Cathelijn Loeff, Corporate Recruiter op 0166-743250 of 06-51839264. Per mail kan uiteraard ook; cathelijnloeff@vanmeer.nl

 

Reageren?
Stuur ons je CV via onderstaande solliciteer-button.