Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO

WO


Branche:

Horeca, Toerisme, Recreatie


Functiesoort:

Financieel, Accounting


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional


Regio:

Zuid-BevelandContactgegevens

Adres:

Roompot Vakanties

Schuverweg 2

4460 AA Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 6

4460 AA Goes

Nederland


Contactpersoon:

HR Roompot Vakanties

0113-820781werkenbijroompot.nl

Vacaturenummer:

V202303150044

Solliciteer

Financial Controller

Roompot Vakanties - 4462HK, Goes

Einddatum: zondag 14 mei 2023

Als financial controller sta je in het hart van de organisatie. Jouw uitdaging is verbeteringen realiseren die effect hebben op de kwaliteit van de rapportages en effectiviteit van de rapportage processen. Je schakelt met directie, managers, teamleiders en je financiële collega’s.

Even voorstellen...
De afdeling Financial Control is verantwoordelijk voor de maandelijkse consolidatie van alle bedrijfsonderdelen,  het opstellen en analyseren van diverse rapportages voor interne en externe stakeholders. Zo verzorgen wij naast de maandelijkse management rapportages en de jaarverslagen, ook diverse rapportages voor de operatie. Deze rapportages zorgen enerzijds voor kostenbeheersing, resultaat maximalisatie en cashmanagement en anderzijds voor optimalisatie van processen en rapportages van Roompot Group. 

Verder heeft de afdeling een grote rol in de opzet en verdere ontwikkeling van de BI-omgeving binnen Roompot Group. 

Zo ziet jouw werkdag er bij ons uit...
Je start je dag op ons spiksplinternieuwe hoofdkantoor in Goes. Na een lekkere bak koffie te hebben gehaald in één van onze pantry’s ben jij meer dan klaar voor de werkdag.

Als financial controller op de afdeling Financial Control draag je bij aan de verschillende processen binnen de afdeling. Je speelt een key rol bij het consolideren van de groepscijfers van een groot aantal entiteiten. Daarnaast ben jij bezig met het opstellen van maandrapportages en jaarrekeningen. Tenslotte buig jij je over onderwerpen als forecasting/begrotingen en diverse wekelijkse voortgangsrapportages.

Wat kun je van ons verwachten?
 • Een marktconform salaris volgens de CAO Recreatie;
 • Reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer (vanaf 5 km enkele reis) of een ov-reiskostenvergoeding; Kosten voor het reizen met openbaar vervoer vergoeden we volledig o.b.v. abonnement. Er is een bushalte direct voor de deur van ons hoofdkantoor, dus naar je werk reizen met OV is gemakkelijk en snel.;
 • Een Fulltime dienstverband;
 • Laptop;
 • Gratis gebruik van onze gym faciliteiten;
 • Opleidingsmogelijkheden;
 • Korting voor jou, jouw familie en vrienden bij het boeken van een Roompot vakantie;
 • Gratis gebruik van diverse faciliteiten op onze parken zoals bowling, bezoek aan zwembaden en wellness centra.

Wie ben jij?
We zoeken iemand die graag zijn/haar tanden zet in het verstrekken en verbeteren van verschillende rapportages. Jij hebt een proactieve houding en zet zowel gevraagd als ongevraagd jouw kennis in om rapportages en processen te verbeteren. Een teamspeler met voldoende zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Daarnaast vinden we ook belangrijk:
 • Na het afronden van je hbo of wo in de richting van bedrijfseconomie of accountancy heb je minimaal 5 jaar ervaring opgedaan in een dynamische onderneming waar je te maken hebt gehad met meerdere bedrijfsonderdelen;  
 • Jij hebt ervaring met consolidatie en groepsrapportages, ervaring met Lucanet is een pré;
 • Excel heeft geen geheimen voor jou;
 • Ervaring met Power-BI omgeving is een pre en hebt een gezonde interesse in vooruitgang en nieuwe ontwikkelingen. 
 • Goede beheersing Engels in woord en schrift.
 • Jij bent analytisch en hebt oog voor detail;
 • Jij gaat doelgericht én oplossingsgericht te werk.

Jouw bestemming
Jouw bestemming binnen Roompot is de afdeling Financial Control. Deze afdeling bestaat nu uit 3 collega’s en werkt nauw samen met de afdeling Business Control.

Roompot is een dynamische en groeiende organisatie die veel uitdaging en kansen biedt. Klinkt dit als muziek in de oren? Solliciteer dan direct.

Zien we jou snel?