Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Zakelijke dienstverlening

Financiële dienstverlening 

Dienstverlening

Overig


Functiesoort:

Administratief, Secretarieel

Facilitair

Financieel, Accounting

Klantenservice, Callcenter, Receptie

Overig


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren

n.v.t.


Uren:

24 tot 32 uur


Regio:

Walcheren


Salaris indicatie:

€2485 - €3403Contactgegevens

Bezoekadres:

Dockwize

Edisonweg 41 B

4382 NV Vlissingen

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Marlon Baarends

+31 (0)6 10 94 85 45www.dockwize.nl

Vacaturenummer:

V202303150071

Solliciteer

Management Assistent(e)

Dockwize - Edisonweg 41

Einddatum: zaterdag 29 april 2023

Als Management Assistent(e) van Dockwize zorg jij ervoor dat onze organisatie op rolletjes loopt. Als spin in het web ondersteun je je Dockwize-collega’s met je administratieve vaardigheden. De financiële administratie ken je op je duimpje. Je zorgt er voor dat alle facturen op tijd verstuurd en betaald worden en zorgt dat alle boekingen in het systeem kloppen. Je draagt zorg voor inkomende en uitgaande facturen. Daarnaast ben en voel je je verantwoordelijk voor de eerste indruk die bezoekers, ondernemers en studenten krijgen van Dockwize en van de bedrijven die bij ons gevestigd zijn. De receptie is jouw vaste werkplek. Je bent namelijk het visitekaartje en het gezicht van ons bedrijf, en zorgt dat iedereen zich meteen gezien voelt. Ben jij pro-actief, secuur en echt organisatietalent? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe Management Assistent(e)!

DIT DOEN WIJ 
Dockwize is dé ondernemers- en innovatiehub van Zeeland, gevestigd in een inspirerende energiecentrale waar het bruist van de energie. Of het nu gaat om een succesvolle start van je onderneming of het waarmaken van je groeiambities; met onze rebelse aanpak en verrassende connecties weten we ondernemers te helpen bij de volgende stap. 

Inmiddels bestaat Dockwize ruim 12 jaar en hebben we op tal van vlakken bewezen een grote bijdrage te leveren aan het innovatieklimaat in Zeeland. We bieden programma’s en challenges aan, bieden inspirerende kantoor- en werkplekken en helpen innovaties te ontwikkelen in onze test- en demofaciliteiten. Dat doen we niet alleen maar met de hele Dockwize community. Dus waar wacht je nog op? Sluit je aan en UNLOCK YOUR POTENTIAL! 

DIT VRAGEN WE VAN JOU 

  • De financiële administratie ken je op je duimpje. Je zorgt er voor dat alle facturen op tijd verstuurd en betaald worden en zorgt dat alle boekingen in het systeem kloppen. Je draagt zorg voor inkomende en uitgaande facturen.
  • Je signaleert het als er wijzigingen/problemen opdoen in de financiële administratie en bespreekt dit met het boekhoudkantoor en de directeur. 
  • Je ondersteunt het management in het voorbereiden van subsidieverantwoordingen
  • Je ondersteunt het management in de personeelsadministratie
  • De receptie van Dockwize is jouw vaste stek. Wil iemand een vergaderruimte reserveren? Tof! Jij zorgt dat dat kan. Je werkt de offerte correct en zorgvuldig uit en verzend deze naar de aanvrager. Je communiceert met de klant over de wensen en afhandeling. 
  • Zijn er vragen, opmerkingen, wensen of onverhoopt ook klachten? Ter plaatse, per post, mail of telefoon. Dan handel je deze met plezier zelfstandig af. Voor specifieke zaken weet je de juiste collega te vinden als doorverwijzing. 
  • Voor jou is het geen probleem om goed en snel te schakelen. Van onverwachte zaken raak je niet in paniek. Je handelt adequaat en activeert je (nood)procedures bij calamiteiten. 
  • Je werkt accuraat en controleert je werk op fouten. Je bent iemand van details.
  • Je doet natuurlijk niet alles in je eentje, maar werkt graag in teamverband. Daarbij breng je ook het netwerk met elkaar in contact. Je weet wat er nodig is om in een team goed te presteren en draagt daar graag je steentje aan bij.

JOUW KENNIS EN KUNDE 

Ben jij de perfecte kandidaat? Zeker wel, als je je kan vinden in de kernwaarden van Dockwize, als je beschikt over een MBO+ diploma (bijv. in de richting van officemanagement/administratief), organiseren in je natuur zit en je brede ervaring met Office gerelateerde pakketten hebt. Je hebt bij voorkeur ervaring met financiële pakketten zoals WeFact, Basecone en Twinfield of andere debiteuren/crediteuren pakketten. Daarnaast weet jij als geen ander wat hospitality betekent.

WE BIEDEN… 

Natuurlijk bieden we passende voorwaarden. Wat het echt interessant maakt, is het energieke team met enthousiaste professionals waar je deel van gaat uitmaken, waarbij we ook oog hebben voor jou en je ontwikkeling. Stilstand is immers achteruitgang! En juist dáár zijn we niet van.

Omvang functie: 24 – 28 uur per week

Salarisrange: tussen € 2.485,- en € 3.403,- bruto per maand o.b.v. fulltime

SOLLICITEREN… 

Zie jij het wel zitten om ons team te versterken en voldoe je aan de eisen? Mail dan naar eveline@dockwize.nl een recent CV en een goede motivatie waarom jij denkt ons team te kunnen versterken. Eerst meer weten? Neem dan contact op met Eveline Rodts, locatiemanager Dockwize, via +31 (0)6 27 47 11 21.

De vacature staat open tot 29 maart.