Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Dienstverlening

Techniek, Bouw, installatie

Overheid, Non-profitĀ 

Overig


Functiesoort:

Juridisch

Overig


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Uren:

16 tot 24 uur


Regio:

Walcheren


Salaris indicatie:

€3229 - €4196Contactgegevens

Bezoekadres:

l'escaut

Hermesweg 13

4382 ND Vlissingen

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Renee du Fosse

(0118) 42 23 00www.lescaut.nl

Vacaturenummer:

V202303160005

Solliciteer

Wijkconsulent

l'escaut

Einddatum: woensdag 29 maart 2023

Wij zijn op zoek naar een:        

Wijkconsulent (24 uur per week)

Vlissingen is een havenstad. Een stad van werkers en doeners. Wij zijn een middelgrote woningcorporatie in het mooie Vlissingen aan zee. Onze missie is het bieden van goed wonen in een passende leefomgeving met aandacht voor duurzaamheid, woonlasten en bijzondere aandacht voor kwetsbare groepen in onze samenleving.

Als een van de grootste maatschappelijke organisaties in de gemeente Vlissingen kiezen wij voor een maatschappijgedreven rol. Dat betekent dat wij actief de dialoog zoeken met huurders, woningzoekenden en andere stakeholders om zo te doen wat goed is voor “onze” wijken en buurten. We willen dat onze medewerkers deskundig zijn in de brede zin van het woord. Het beste uit jezelf halen; daar geloven we in.

Naast goede arbeidsvoorwaarden bieden we dan ook uitstekende scholingsmogelijkheden. We geloven in het nieuwe hybride werken: waar, wanneer en hoe jij dat wilt. We creëren een goed werkklimaat voor onze werknemers om zo ons bedrijf tot bloei te laten komen. Werkplezier en onze huurders staan centraal. Klinkt goed toch? Kijk snel of wij een match kunnen zijn!

Voor het team wijkbeheer zijn wij op zoek naar een enthousiaste wijkconsulent.

Wat ga je doen?

Als wijkconsulent ben je verantwoordelijk voor leefbare complexen, buurten en wijken en ben je het aanspreekpunt voor onze bewoners in de aan jou toegewezen wijken. Je stimuleert, activeert en ondersteunt bewoners om een bijdrage te leveren aan de vitaliteit van buurten en wijken. Dat doe je onder coördinatie van de wijkmanager en samen met twee andere wijkconsulenten en twee wijkbeheerders.

  • Je levert een bijdrage aan het opzetten, uitvoeren en actualiseren van buurtplannen;
  • Je realiseert projecten in het kader van leefbaarheid;
  • Je beoordeelt en handelt overlastzaken af, inclusief samenwerking met buurtbemiddeling;
  • Je bent mede verantwoordelijk voor ontruimingsprocedures bij sociale overlast;
  • Je vertegenwoordigt l’escaut als eigenaar bij VvE-vergaderingen;
  • Je levert een bijdrage aan het opzetten en uitvoeren van klantenpanels;
  • Je neemt deel aan relevante projectteams (zoals sloop, renovatie en nieuwbouw).

 
Wie zoeken wij? 

Je hebt minimaal hbo werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding in de richting van sociaal juridische dienstverlening of maatschappelijk werk. Je bent iemand die met empathie, humor en daadkracht dingen gedaan krijgt en partijen kan verbinden. Je bent een gedreven persoon die vol enthousiasme deze uitdaging met beide handen aanpakt! Jij kunt met iedereen een gesprek aangaan: van bewoner tot aannemer en jurist. Je hebt relevante kennis van wet- en regelgeving (volkshuisvesting en huurrecht) of je bent bereid dit te leren. Daarnaast durf je beslissingen te nemen ook al zijn deze soms lastig. Ervaring bij een woningcorporatie is een pré.


Wat bieden wij jou?

Naast een team met leuke collega’s, bieden we jou goede arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Woondiensten. Ook hebben we uitstekende scholingsmogelijkheden. Door het hybride werken bieden we je de mogelijkheid om werk en privé goed te combineren. Wat betreft het salaris, de functie valt in schaal H (minimaal € 3.229, maximaal € 4.196 bruto fulltime per maand op basis van een 36-urige werkweek). Interesse? Reageer dan uiterlijk 28 maart a.s. via de mail naar hrm@lescaut.nl. De gesprekken vinden plaats op dinsdag 4 april. We vragen je in je agenda rekening te houden met deze datum. Een assessment (GITP) kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure. Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Corien Markusse, manager wonen, 0118-422315.


Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.