Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO

MBO


Branche:

Zakelijke dienstverlening


Functiesoort:

Financieel, Accounting


Dienstverband:

Vast

Traineeship


Ervaringsniveau:

n.v.t.


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Walcheren

Zuid-BevelandContactgegevens

Bezoekadres:

Rijkse Accountants & Adviseurs

Buitenruststraat 6

4337 EH Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Guus Blommaert

0118-678900www.rijkse.nl

Vacaturenummer:

V202303160023

Solliciteer

Stagiair (meewerken óf afstuderen)

Rijkse Accountants & Adviseurs

Einddatum: zaterdag 15 april 2023

Een meeloopstage of afstudeerstage is dé manier om praktijkervaring op te doen. Je wordt daarbij natuurlijk goed begeleid. We houden rekening met je opleiding en jouw persoonlijke doelen en je ontvangt elke maand een stagevergoeding.

Meewerkstage in de accountancypraktijk 

Een meewerkstage in de accountancypraktijk betekent veel afwisseling en een brede kennismaking met de praktijk. Als stagiair maak je echt deel uit van het team en onder begeleiding van ervaren collega’s ga je aan de slag met het verwerken van financiële administraties en het opstellen van diverse financiële rapportages. Je werkt voor heel verschillende klanten en je leert samen te werken met andere afdelingen om de klant optimaal te kunnen bedienen.

Meewerkstage in de controlepraktijk 

Bij een meewerkstage in de controlepraktijk werk je direct mee in een jong en enthousiast team en word je begeleid door ervaren collega’s. Je gaat mee op klantbezoek bij verschillende ondernemingen en draait mee bij interim-controles waarbij we processen en interne controles testen. Ook werk je mee bij balanscontroles wanneer we de jaarrekening onder de loep nemen.

Afstudeerstage 

Afstuderen kan natuurlijk ook. Het onderwerp en jouw onderzoeksvraag bepaal je in overleg. Je voert zelfstandig het onderzoek uit en wordt daarin natuurlijk begeleid door ervaren collega’s. En wil je naast je afstudeeropdracht ook praktijkervaring opdoen? Meewerken naast je opdracht is zeker mogelijk.

 

 

 

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.