Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Industrie, Chemie


Functiesoort:

Techniek

Uitvoerend, Productie


Dienstverband:

Overig


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter


Regio:

Zeeuws-VlaanderenContactgegevens

Bezoekadres:

De Pooter

Oranjestraat 5

4571 HN Axel

Nederland


Contactpersoon:

De Pooter Personeelsdiensten

088-1348300www.depooter.nl

Vacaturenummer:

V202303160097

Solliciteer

Procesoperator C in opleiding

De Pooter - 4571HN, Axel

Einddatum: maandag 15 mei 2023

Wil jij verder bouwen aan je loopbaan als procesoperator? Behaal het MBO-4 Procestechniek diploma, betaal geen studiekosten, krijg een contract met aantrekkelijke voorwaarden voor langere tijd, groei naar een procesoperator C job en vergroot bovenal je marktwaarde.

Heb jij de ambitie om Procesoperator C in opleiding te worden?
Wij bieden je een traject van 2 jaar aan, waarin je start als leerling procesoperator C. Je volgt een BBL-opleiding, wat inhoudt dat je gemiddeld 4 dagen per week werkt en 1 dag leert. Aan het einde heb je je MBO-4 Procestechniek diploma op zak en ben je gegroeid naar de functie van procesoperator C (VAPRO C).

Je werkt bij één van onze opdrachtgevers. Op basis van jouw wensen, kijken we samen welke werkomgeving het beste bij jou past en welke werkgever voor jou in aanmerking komt. Je wordt begeleid door een ervaren praktijkbegeleider, leert de fabriek kennen én alle kneepjes van het vak.

De theorie kun je zowel klassikaal als via e-learning volgen. We bespreken graag wat jouw voorkeur is. Ook hierin wordt je begeleid door ervaren docenten.

Ons aanbod
Je bent ambitieus, wilt ontdekken en groeien als procesoperator. Daarvoor heb je de ruimte nodig en die ervaar je bij De Pooter. Je krijgt bij ons niet alleen een opleiding, maar álles is goed geregeld. Dat begint bij de zekerheid van een toffe baan, een goed salaris en een contract voor langere tijd. Daar bovenop krijg je alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.
  • je start met een detacheringscontract voor 24 maanden;
  • na 24 maanden en afronding van de opleiding krijg je een aantrekkelijk aanbod voor contractverlenging;
  • een lekker salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring;
  • ploegentoeslag, afhankelijk van de ploegendienst waarin je gaat werken;
  • pensioenopbouw vanaf dag 1;
  • 25 tot 30 vakantiedagen;
  • opleiding MBO Procestechniek niveau 4 (t.w.v. ca. € 4.200,-).

Procesoperator C in opleiding
Je wilt jouw loopbaan een boost geven. Iedere dag laat je zien wat je kunt, maar je wilt ook ontdekken wat je nog méér kunt. Die gretigheid, die ambities, die drive zoeken we in jou.
  • je hebt het MBO-3 Procestechniek diploma (VAPRO B);
  • je hebt een MBO-4 diploma in een andere technische richting (bijv. Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde ed.)
  • je hebt de ambitie om verder te groeien in je carrière.

Waarom werken bij dit bedrijf?
Zodra je je hebt aangemeld, en je voldoet aan de startkwalificaties, nodigen we je uit voor een kennismaking. Op basis van jouw wensen, gaan we op zoek naar een geschikte opleidingsplaats. Via deze vacature solliciteer je dus ‘open’ voor een opleidingstraject tot procesoperator C en helpen we jou bij het maken van de juiste keuze voor een werkgever.

Wil je meer weten over de opleiding, over het sollicitatietraject, over ons aanbod… of heb je een andere vraag? Kijk even tussen onze veelgestelde vragen. Staat ‘ie er niet tussen, aarzel dan zeker niet om even contact met me op te nemen.