Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Detailhandel


Functiesoort:

Management, Directie


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uurContactgegevens

Bezoekadres:

De Mandemakers Groep

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Robin van Mook

+316 51754569www.werkenbijmandemakers.nl/vacatures

Vacaturenummer:

V202303170008

Solliciteer

Commercieel manager

De Mandemakers Groep

Einddatum: vrijdag 14 april 2023

Ben jij als ervaren commercieel manager, met een bewezen trackrecord in de retail, toe aan de volgende stap in jouw carrière? Wij zoeken een manager die de mouwen op wil stropen om samen met onze 45 vestigingen KeukenConcurrent naar een hoger niveau te tillen! 

Keukenconcurrent is één van de grootste retailers van Nederland. Bekend van de kwaliteitskeukens tegen ‘gegarandeerd de laagste prijs van Nederland’ en maken dagelijks klanten blij met hun droomkeuken. KeukenConcurrent maakt onderdeel uit van de Mandemakers Groep en dat biedt vele kansen en perspectief om door te groeien.

 

Wat ga je doen?

Binnen KeukenConcurrent bieden we jou alle tijd en ruimte om onze organisatie van binnen en buiten te leren kennen en daarnaast het allerleukste vak te leren wat er bestaat - namelijk het Keukenvak. Met als gezamenlijk doel om samen met jou de organisatie in alle aspecten nog verder te ontwikkelen. 

We vinden het belangrijk dat je circa 80% van je tijd doorbrengt in onze 45 vestigingen, zodat je een actieve bijdrage kan leveren aan het verder uitbouwen van onze familie teams, onze teams te trainen op het gebied van sales maar ook op talenten. Daarnaast sta je dagelijks met je voeten in de klei om een goede feeling met de markt te houden. Op deze manier ontdek je zelf ook de potentie van ons merk en zijn er volop mogelijkheden om jouw ideeën te vertalen naar concrete ontwikkelingen en daarmee daadwerkelijke resultaten. 

 

Wat kun je verwachten?

Onze commercieel manager maakt het verschil en daarom krijg je van ons:

  • Een goed salaris, pensioen en aantrekkelijke bonussen;
  • Volop doorgroeimogelijkheden - jouw ondernemende karakter wordt beloond!
  • Een leaseauto, zodat je zichtbaar bent in onze 45 vestigingen;
  • Direct een vast contract - we zijn namelijk blij met jou; 
  • Mandemakers Academy - hier leren we jou de kneepjes van het keukenvak en zijn er nog tal andere trainingen, zo ben je nooit uitgeleerd; 
  • Korting op al onze producten en zorgverzekering - hoe fijn is dat? 

Heb jij het KeukenConcurrent DNA? Top! Dan ben jij onze mogelijke match. Solliciteer direct voor een kennismaking. 

Heb jij het in huis?

Samen met onze collega’s en het managementteam ga jij KeukenConcurrent verder door ontwikkelen. Jij hebt gevoel voor verkoop en door jouw ruime retail ervaring begrijp je wat onze klanten van ons verwachten, zowel tijdens de klantreis tot aan de montage. Jij inspireert en motiveert onze collega’s en weet hoe je iemand in zijn of haar kracht zet. Samen creëren wij de beste ervaring voor de klant namelijk: hun droomkeuken tegen gegarandeerd de laagste prijs van Nederland.

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.