Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO

HBO


Branche:

Onderwijs


Functiesoort:

Management, Directie


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Ervaren


Uren:

24 tot 32 uur

Meer dan 32 uur


Regio:

Walcheren


Salaris indicatie:

€2896 - €6058Contactgegevens

Bezoekadres:

Prisma scholengroep

Stationspark 49

4462 DZ Goes

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Marga van Sabben

0113-218899prisma-scholen.nl

Vacaturenummer:

V202303170011

Solliciteer

Directeur Sint Jozefschool

Prisma scholengroep - Vlissingen

Einddatum: zondag 02 april 2023

Wat ga je doen?

Als directeur van de Sint Jozefschool in Vlissingen ben je verantwoordelijk voor het aansturen van het onderwijsteam en het creëren van een veilig en motiverend leerklimaat. Je werkt aan het verder ontwikkelen van ons onderwijsbeleid en de kwaliteit van ons onderwijs. Daarnaast zorg je voor een goede communicatie met ouders, de schoolomgeving en andere belanghebbenden.


Waar ga je dat doen?

De Sint Jozefschool is één van de drie scholen binnen schoolgebouw ‘De Combinatie’ in het middengebied van Vlissingen. Onze school heeft circa 165 leerlingen in twee onderbouwgroepen, zes enkele groepen en een schakelklas.

Wij zien het als onze kernopdracht om kinderen voor te bereiden op het zelfstandig functioneren in de 21e-eeuwse maatschappij. Onze school staat bekend als een betrouwbare, eigentijdse, katholieke school waar kritisch wordt onderzocht welke vernieuwingen kunnen bijdragen aan nóg beter onderwijs. Wij hebben een open sfeer waarin je de diversiteit van de maatschappij terugziet en waarbinnen iedereen zichzelf kan zijn en welkom is. Kernwaarden zijn: veiligheid, respect, samenwerking, kwaliteit en (in) beweging.

De Sint Jozefschool is onderdeel van de overkoepelende Prisma scholengroep. Deze stichting met 14 basisscholen biedt katholiek-, interconfessioneel- en montessorionderwijs in Borsele, Goes, Reimerswaal, Tholen, Schouwen-Duiveland, Middelburg en Vlissingen. 


Wat verwachten we?

De ideale kandidaat is een inspirerende leider die het team van leerkrachten, onderwijsondersteunend personeel en ouders weet te enthousiasmeren en te motiveren.

  • Je hebt een afgeronde opleiding in het onderwijs en ruime ervaring als leidinggevende in het onderwijs;
  • Je hebt een visie op onderwijs en weet deze te vertalen naar concrete doelen en acties;
  • Je hebt een sterk ontwikkeld empathisch vermogen en je bent in staat om verschillende belangen af te wegen;
  • Je bent communicatief sterk en je weet op een duidelijke manier te communiceren met alle betrokkenen, zowel intern als extern;
  • Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het onderwijs en je weet deze te vertalen naar de dagelijkse praktijk op de school.

Benieuwd naar de uitgebreide functieomschrijving? Klik hier.


Wat bieden we?

  • Een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief;
  • Salaris conform de cao primair onderwijs en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een enthousiast en gedreven onderwijsteam met veel kennis en ervaring;
  • Een fijne werkomgeving; 
  • Ruime mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen binnen Prisma scholengroep.

Maar het allerbelangrijkste is dat je als schoolleider natuurlijk de kans krijgt om je bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de school en onze leerlingen. 


Reageren?

Enthousiast? Voor meer informatie of vragen over de functie kun je contact opnemen met mevr. M. Schipper. Als voorzitter College van Bestuur Prisma scholengroep is zij bereikbaar op telefoonnummer: 06-21273898. 

Stuur uiterlijk 2 april 2023 een sollicitatiebrief en CV naar mevr. M. van Sabben, beleidsmedewerker Mens en Organisatie via onderstaande solliciteer-button of via e-mailadres: mvansabben@prisma-scholen.nl

Sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op 12 april 2023.