Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg


Dienstverband:

Vast

Tijdelijk: uitzicht op vast

ZZP/Freelance/Interim


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Uren:

Tot 16 uur

16 tot 24 uur

24 tot 32 uur

Meer dan 32 uur


Regio:

Walcheren

Zuid-Beveland

Schouwen-DuivelandContactgegevens

Adres:

Bewegingstherapie Davidse

Naereboutstraat 23

4461 GR Goes

Nederland


Postadres:

Vijverlaan 16

4493 EG Kamperland

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Janine Davidse

0641096037www.bewegingstherapiedavidse.nl

Vacaturenummer:

V202303170018

Solliciteer

Fysiotherapeut / Oefentherapeut C/M

Bewegingstherapie Davidse - Meerdere locaties

Einddatum: zondag 16 april 2023

 

Functiebeschrijving

Bij Bewegingstherapie Davidse helpen wij mensen op de best mogelijke manier. In de loop van de jaren hebben wij een breed palet aan activiteiten en instrumenten ontwikkeld, waarmee onze patiënten inzicht in hun klachten kunnen krijgen en een hogere kwaliteit van leven ervaren.

 

Onze patiënten zijn tevreden en vertellen graag wat ze aan onze zorg hebben gehad. Maar we horen ook waardering van onze samenwerkingspartners: huisartsen, verloskundigen, medisch specialisten, zorgverzekeraars en mantelzorgers.

Al onze behandelingen bevatten een paar elementen. Wij helpen patiënten om:

  • inzicht te krijgen in hun klachten en de oorzaken daarvan
  • te leren hoe ze hun leven zo kunnen inrichten dat ze meer plezier en kwaliteit ervaren
  • instrumenten te gebruiken, waarmee ze weer grip op hun leven krijgen.

 

Dat gaat goed en wij zitten in een groeifase. Daarom zijn we op zoek naar een nieuwe collega. Ben jij oefen- of fysiotherapeut? En spreekt het bovenstaande je aan? Lees dan even verder. Misschien is deze vacature wat voor jou.


Bewegingstherapie Davidse

Bewegingstherapie Davidse is een Zeeuwse praktijk met locaties in  Goes, Middelburg en Zierikzee. Wij zijn een team van gedreven en betrokken therapeuten. Samen werken wij met patiënten aan herstel, maar ook aan het inzicht in de klachten en factoren die daar invloed op hebben.

Om de patiënt zo goed mogelijk te helpen hebben wij verschillende behandelprogramma’s ontwikkeld voor doelgroepen, zoals ZwangerTotaal (vrouwen vóór en na de bevalling) en Activos (mensen met chronische pijnklachten).


Verbetering en vernieuwing

In al ons werk zijn wij gericht op verbetering. Allereerst verbetering van de kwaliteit van leven van de patiënt. Maar daarnaast werken wij ook voortdurend aan de verbetering van onze behandelingen. Ontdekken, onderzoeken en ontwikkelen is al bijna twintig jaar het fundament onder onze behandelprogramma’s.

 

In onze behandelingen maken wij gebruik van instrumenten als myofeedback, Virtual Reality, hartcoherentiemeting en stress-apps. Voor ouderen met ADL-gerelateerde problematiek zetten we een unieke beweeginterventie in, genaamd DigiRehab, waarin ook mantelzorgers kunnen meewerken.

 

Om steeds weer beter te worden, hebben we ook partners die onderzoek doen naar ons werk. De Universiteit van Maastricht begeleidt een experiment, waarin de effectiviteit van ons programma Activos wordt onderzocht.

 

In het onderzoeken en ontwikkelen van digitale instrumenten werken wij samen met University College Roosevelt en het Digital Health Lab.


Wie zoeken wij?

Als onze nieuwe collega ben je opgeleid als oefen- of fysiotherapeut. Je gebruikt je kennis en ervaring om samen met een patiënt naar een oplossing voor diens klachten te zoeken. Je bent vindingrijk, leergierig en op verbetering gericht.


Wat bieden wij?

Bij Bewegingstherapie Davidse krijg je de mogelijkheid om binnen verschillende programma’s en doelgroepen te werken. Je komt in een omgeving waar je niet alleen aan je eigen ontwikkeling kunt werken, maar ook de toekomst van je eigen vak kunt vormgeven, door de vernieuwende ontwikkelingen waarin wij betrokken zijn.

Meer informatie over onze praktijk en team kun je vinden www.bewegingstherapiedavidse.nl en www.activos.nl

 

Ben je geïnteresseerd om ons team te komen versterken?

Mail: info@bewegingstherapiedavidse.nl

Tel:   06-41096037 (Janine Davidse)

Volledige vacaturetekst: 
https://drive.google.com/file/d/1mxFtakJjSHW9MIX6sBTKxVZ_f65pkCvy/view


Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.