Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Marketing, PR, Communicatie


Dienstverband:

Tijdelijk


Uren:

16 tot 24 uur

24 tot 32 uurContactgegevens

Adres:

Allévo

Hollandiaplein 1

4461GT Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 79

4460 AB Goes

Nederland


Contactpersoon:

Afdeling HR

0612794899www.werkenbijallevo.nl

Vacaturenummer:

V202303170021

Solliciteer

Communicatieadviseur (tijdelijk)

Allévo - Allévo

Einddatum: zaterdag 15 april 2023

Van A tot Z werken in het communicatie vak, dat is waar jij blij van wordt. Wij zoeken een tijdelijke communicatieadviseur die zowel adviserend en uitvoerend aan de slag gaat in deze afwisselende functie.

Allévo is een zorgorganisatie waarbij de essentie van onze dienstverlening is: mensen het leven laten leiden dat zij wensen en onze zorgmedewerkers ondersteunen daarbij. Vrijheid van keuze is de kern van onze visie, zowel voor cliënten als voor medewerkers. Onze organisatie kent deskundigheid in alle zorgdomeinen. Van huishoudelijke hulp en diensten gericht op preventie tot geriatrische revalidatie, (acute) herstelzorg, complexe thuiszorg en intramurale ouderenzorg. Met dit brede pallet zijn wij in staat cliënten zoveel mogelijk te ondersteunen zodat zij zo lang als het gaat zelf regie kunnen houden over hun leven.

Als communicatieadviseur ben je sparringpartner van de raad van bestuur, het managementteam en medewerkers over allerlei communicatievraagstukken. In een hecht team met nog twee andere communicatieadviseurs (Gini & Juliëtte), ben je verantwoordelijk voor de in- en externe communicatie van Allévo. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies, ondersteunt en voert uit binnen een dynamische organisatie. Verder heb je ook een rol in de uitvoering van het jaarplan van onze afdeling. Dat klinkt allemaal erg leuk, maar waar kun je dan précies aan denken?

Je stelt communicatieplannen en adviesnotities op voor organisatie brede projecten of vraagstukken en voert deze vervolgens ook uit. Je implementeert (nieuw) communicatiebeleid en nieuwe communicatiemiddelen. Bijvoorbeeld binnen een project zoals de ‘Eigentijdse werkplek’ of ‘Nieuwe missie & visie’. Ook de vernieuwing van onze corporate website krijgt prioriteit. Hier ben jij als communicatieadviseur nauw bij betrokken! Verder ben jij het aanspreekpunt als het gaat om perscontacten, maar ook het schrijven van content voor communicatiemiddelen zoals nieuwsbrieven, het intranet én ons personeelsmagazine behoort tot jouw takenpakket.

De uren zijn bespreekbaar variërend van 16 tot 24 uur en we gaan ook graag in gesprek over de duur van deze tijdelijke overeenkomst. Het betreft vervanging voor zwangerschap en dat is ook de reden dat we het flexibel benaderen. Kom jij ons in de periode vanaf medio juni 2023 tot 1 april 2024 versterken?

 

Dit zoeken wij in jou:

  • Je hebt een diploma op hbo-niveau op communicatiegebied, waarbij (meerjarige) relevante werkervaring de voorkeur heeft.
  • Je bent iemand die zowel intern als extern gemakkelijk verbindingen weet te leggen en draagvlak kan creëren.
  • Je werkt zelfstandig, neemt initiatief en je bent een constructieve gesprekspartner en denkt in mogelijkheden.

 

Wat kun je verwachten:

  • Een contract voor bepaalde tijd (in overleg)
  • Salaris conform VVT FWG 55 maximaal €4559 bruto per maand (bij een fulltime dienstverband)
  • Vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,33%)
  • Pensioenopbouw via het pensioenfonds Zorg en Welzijn
  • Collectiviteitskorting op je aanvullende verzekering bij de CZ
  • Reiskostenvergoeding

 

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.